نام دکتر هادی الماسی، به مدت ۵ سال متوالی در لیست پژوهشگران پراستناد ۱ درصد و ۲ درصد برتر جهان قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر هادی الماسی، استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه گفت: ۱۱ سال است که به عنوان عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه مشغول به فعالیت هستم.
وی افزود: زمینه تحقیقاتی بنده، فناوری نانو در صنایع غذایی و بسته بندیهای پیشرفته مواد غذایی است که به مدت ۵ سال متوالی است که در لیست پژوهشگران پراستناد ۱ درصد و ۲ درصد برتر جهان قرار دارم.
دکتر الماسی افزود: نتیجه فعالیت بنده در حوزه تحقیقات بنیادین و مرز دانش، چاپ بیش از ۲۰۰ مقاله علمی داخلی و بینالمللی و تألیف ۵ جلد کتاب در حوزه صنایع غذایی میباشد و همچنین در حوزه پژوهشهای کاربردی و ارتباط با صنعت، اجرای ۲۲ طرح ارتباط با صنعت در طول مدت ۱۱ سال با ۱۲ دستگاه اجرایی و شرکتهای خصوصی بوده است.
وی گفت: در حوزه فناوری و توسعه اقتصاد دانش بنیان هم ثبت ۴ اختراع ملی و توسعه ۵ محصول استراتژیک در زمینه بستهبندی محصولات غذایی و تولید رنگدانههای خوراکی از پسماند محصولات کشاورزی حاصل این فعالیتهای چندین ساله بوده است که بزودی تجاری سازی محصولات هم انجام و وارد بازار خواهد شد.