معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی از جا به جایی نزدیک به ۳ میلیون تن کالا در ۱۰۰ روز گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مزیدی گفت: در حوزه ترانزیت و حمل و نقل بین المللی ترانزیت کالا ۲۳۳ هزار و ۱۷۴ تن در ۹ هزار و ۷۵۱ سفر و صادرات کالا ۲۵۱ هزار و ۶۶۶ تن در ۶ هزار و ۵۸۳ سفر انجام شده است.
وی افزود: در این مدت همچنین، ۱۵ هزار و ۲۷۴ خودرو به پایانه مرزی ماهیرود وارد و ۱۶ هزار و ۲۵۸ خودرو از این مرز خارج شده است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان در خصوص حمل و نقل داخلی کالا افزود: در این مدت ۱۳ شرکت حمل ونقل داخلی تاسیس شده است.
مزیدی با اشاره به جابجایی دو میلیون و ۸۸۰ هزار و ۴۰۸ تن کالا با ۱۵۴ هزار و ۳۴۱ فقره بارنامه صادره از صدور ۱۰۹ کارت هوشمند ناوگان باری، ۲۷ عدد کارت هوشمند وانت بار و ۲۰۶ عدد کارت هوشمند راننده باری خبر داد.
مزیدی در رابطه با حمل و نقل مسافر گفت: در این مدت تعداد یک شرکت، شعبه مسافری تاسیس و تعداد ۷ ناوگان مسافری به بخش اضافه و تعداد ۳۷۰ هزار و ۶۰ مسافر در ۴۵ هزار ۸۸ سفر جابجا شدهاند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان از صدور ۲۸ کارت هوشمند برای رانندگان مسافری خبر داد.
مزیدی دیگر اقدامات این معاونت را شامل؛ آموزش کاربران آسیب پذیرجادهای ۴۰ مورد، آشکارسازی وسایل نقلیه ۸۵۰ مورد، بازدید از مراکز معاینه فنی ۱۶ مورد، تعداد کارت معاینه فنی صادر شده ۹ هزار و ۱۳۵ فقره و تخلفات اضافه تناژ را هزار و ۱۷۵ مورد عنوان کرد.