اقامه نماز در مقابل دید دانشجویان، در میان دانشجویان و ترویج فرهنگ نماز بین آنها تأثیر فراوانی دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز، در نخستین همایش ملی «نماز، تندرستی و آرامش روان» که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، گفت: مشکلات انسان با صبر و نماز حل میشود.
استاد قرائتی تصریح کرد: نماز را باید از کودکی به فرزندان تعلیم داد و در درون آنها نهادینه کرد.
وی افزود: از اساتید و پزشکان تقاضا میکنم که نمازهای خود را مقابل دید دانشجویان اقامه کنند؛ چراکه این موضوع تأثیر فراوانی در میان دانشجویان و ترویج فرهنگ نماز بین ایشان خواهد داشت.
همچنین محمد رستمینژاد، دبیر همایش و معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: تعداد ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که ۲۳۰ اثر به مرحله بعدی راه پیدا کرد و در نهایت ۱۹ اثر شایسته تقدیر در همایش شدند.
وی با اشاره به اینکه همایش در محورهای «نماز و سلامت معنوی»، «نماز و سلامت اجتماعی»، «نماز و سلامت جسم» و «نماز و سلامت روان» برگزار شد، افزود: این همایش برای اعضای هیئت علمی یک امتیاز و برای کارکنان دانشگاهها که در همایش شرکت داشتند، شش امتیاز علمی داشت.
در ادامه، محمدحسین رضایی، نماینده رئیسجمهور در امر نماز، گفت: امروز هر کسی که میتواند باید برای گسترش نماز در جامعه وارد میدان شود. حضور در محضر نماز، نقطه آغاز خدمت به این فریضه الهی است و همگان باید در حد توان خود برای نماز فعالیت کنند.
در این مراسم همچنین علیرضا زالی، رئیس همایش و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید پزشکی با اشاره به آیات ۷۸ و ۷۹ سوره اسرا گفت: این آیات در رابطه با نماز است و خداوند میفرماید که انسان برای رسیدن به مقام محمود که جایگاه والای معنوی است، باید به تهجد شبانه و نماز شب بپردازند.
زالی اضافه کرد: نماز حرکتی ریتمی و منظم است. بدن انسان فعالیتهای روزمره را با ساعات بیولوژیک همگامسازی میکند که این موضوع باعث افزایش ترشحات مفرح در بدن میشود. بدن افرادی که نیمه شب به مناسک دینی میپردازند، ماده ملاتونین بیشتری ترشح میکند که برای بدن بسیار مهم است.