رئیس گروه تاریخ معاصر و تاریخ شفاهی سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: منابع و کتابهای مرتبط با حوادث بعد از انقلاب اسلامی، مانند تسخیر لانه جاسوسی کمتر منتشر شده و ما در این خصوص با کمبود منابع مواجه هستیم.
آقای قربانعلی کنارودی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: ما در داخل کشور کتابهای کمی در خصوص حوادث مهم اوایل انقلاب اسلامی نوشتهایم که این موضوع، میتواند زمینه ساز سواستفاده دشمنان برای تحریف حقایق انقلاب اسلامی باشد.
وی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر اهمیت تاریخ نگاری افزود: تاریخ نگاری یکی از نکات کلیدی فرهنگ و تمدن هر کشور است و قبل از این که دشمنان، تاریخ یک کشور را به نفع خود ثبت کنند محققان باید به درستی آن را تعریف و مکتوب کنند.
رئیس گروه تاریخ معاصر و تاریخ شفاهی سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: تبیین انقلاب اسلامی یکی از مسائل مهمی است که باید به آن توجه کرد و از طریق تاریخ نگاری آن را توسعه داد تا نسل امروزی و جوانان ما با حوادث و جریانهای مهم کشور آگاه شوند.
آقای کنارودی افزود: تسخیر لانه جاسوسی و دفاع مقدس، دو اتفاق مهم در تاریخ کشور و بعد از انقلاب اسلامی بود که نیاز به توجه و تشریح بیشتری دارد تا نسل جوان و آیندگان از جزئیات آن مطلع و آگاه شوند.
وی با اشاره به کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» گفت: این اثر، یکی از کتابهایی است که وقایع و اتفاقات پس از انقلاب اسلامی را با منابع مهم گردآوری کرده و یکی از مشکلات پیش روی جامعه در اوایل انقلاب را برای جوانان تشریح میکند.
قربانعلی کنارودی افزود: این اثر که به صورت روان و امروزی نگارش شده حاصل تحقیق و پژوهش محمد محبوبی از کتابهای داخلی و خارجی و اسناد و مدارک مختلفی است که وقایع منتهی به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران و اتفاقات پس از آن را توضیح میدهد.
کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» اوایل پاییز امسال در موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی منتشر شد که مورد توجه رهبر انقلاب اسلامی قرار گرفت و از تقریظ ایشان بر این کتاب، ۳ ماه پیش رونمایی شد.