تفاهمنامههای آموزشی بین بنگاههای اقتصادی هرمزگان و سازمان فنی و حرفهای کشور با هدف حمایت از نهضت مهارت آمورزی در استان منعقد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور در کارگروه توسعه و مهارت در بندرعباس گفت: این تفاهمنامهها بین سازمان فنی و حرفهای کشور با منطقه ویژه اقتصادی و معدنی خلیج فارس، منطقه ویژه پارسیان، نفت لاوان، پالایش نگین لاوان، اتاق بازرگانی، فولاد هرمزگان، فولاد مادکوش، صبا فولاد و صباد فولاد مالک اشتر و آلومنیوم المهدی هرمزگان امضا شده است.
غلامحسین محمدی افزود: بر اساس این تفاهمنامهها این بنگاهها برای تجهیز و نوسازی مراکز فنی و حرفهای بر اساس نیازهای صنایع موظف شدهاند.
وی گفت: برای شکل گیری کنسرسیوم مهارت بیش از صد میلیارد تومان شرکتهای هرمزگانی برای تجهیز و نوسازی مراکز و ایجاد فرصتهای شغلی براساس نیازهایشان تعهد دارند.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور افزود: مدل کنسرسیوم مهارت باید یک مدل ملی شود و باید بتوانیم مهارت افراد را متناسب با فرصتهای شغلی و زیست بوم آن منطقه ایجاد کنیم.
بیشتر بخوانید؛ پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به نیازمندان هرمزگانی
محمدی با اشاره به تاکیدات رئیس جمهور برای ایجاد عدالت آموزشی در کشور گفت: امسال با همکاری آموزش و پرورش طرح هم نوا در بین هنرستانهای کشور اجرا میشود.
وی افزود: در این طرح هنرستانهای فنی و حرفهای که زیر نظر آموزش و پرورش هستند از امکانات سازمان فنی و حرفهای و مراکز کارگاهی استفاده کنند.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور گفت: براساس قانون برنامه هفتم توسعه باید ۵۰ درصد دانش آموزان آموزشهای مهارتی را دریافت کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان افزود: بیش از ۸۳ درصد آموزشهای مهارتی در هرمزگان منجر به اشتغال شده است.
عادل شهرزاد هم در این نشست با اشاره به ظرفیتهای استان هرمزگان افزود: استان بر پایه ظرفیتهایی که دارد با نیازهایی نیز روبهرو است و طبیعتاً مدیریت کردن اینها نیاز با افراد ماهر و نیروی کار حرفهای انجام خواهد شد.
وی افزود: معتقد هستیم اگر آموزش به ایجاد شغل منجر نشود شاهد هدررفت منابع خواهیم بود و خوشبختانه طبق گزارشاتی که در استان وجود دارد بیش از ۸۳ درصد آموزشهای فنی و حرفهای استان منجر به شغل شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: این موضوع نشاندهنده همت و همکاری تمامی نهادها و افراد در راستای بهبود فرآیند مهارتآموزی و ایجاد زنجیره ارزشی مؤثر در این حوزه است.
شهرزاد همچنین به اهمیت برقراری ارتباط با پژوهشهای کاربردی و رویکرد بازار برای مؤثرتر کردن برنامههای مهارتآموزی اشاره کرد و افزود: مدیریت بهینه منابع مالی نیز یکی از نیازهای اساسی در این زمینه است.
وی به برنامههای آینده اشاره کرد و خواستار گسترش مراکز آموزش فنی و حرفهای و آموزشگاهها در سطح استان شد تا تمامی افراد بتوانند از این آموزشها بهرهمند شوند.