دبیر علمی جایزه ادبی جلال آل احمد گفت: امسال ۱۲۰۰ رمان به دبیرخانه جایزه جلال رسید که این تعداد برای جامعه ایرانی زیاد است و از ضرورت توجه به کیفیت کتابهای منتشر شده خبر میدهد.
آقای مسعود کوثری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این موضوع نشان میدهد که ظرفیت و توان زیادی در این حوزه وجود دارد ولی باید با مدیریت ادبی و فرهنگی از شتابزدگی درانتشار این نوع از آثار پیشگیری کرد.
وی گفت: تعدادی از این کتابها جنبه عامه پسند دارند و یک مقدار هم به این دلیل که ناشران میخواهند آثار خود را ثبت کنند، خلق شده است.
دبیر جایزه ادبی جلال گفت: ما امیدوار هستیم کارهایی درکشور منتشر شود که جنبه نخبه پرور و خوب داشته باشد و بتوانیم کتابهایی معرفی کنیم که در خصوص آنها اطمینان قلبی داریم.
آقای کوثری افزود:جایزه ادبی جلال که در چهار حوزه به بررسی کتابهای منتشر شده سال ۱۴۰۲ میپردازد، در بخش داستان کوتاه هم از افزایش تعداد آثار برخوردار بوده است.
جایزه ادبی جلال آل احمد که عصر امروز برگزیدگان خود را معرفی میکند، معتبرترین جایزه در خصوص ادبیات داستانی است.
این جایزه با برگزاری محافل ادبی در طول سال با عنوان «دورههای آل قلم»، در یک سال گذشته معرف نویسندگان نو قلم هم بوده است به طوری که امسال در میان نامزدها، نویسندگان برخاسته از این محافل ادبی نیز حضور دارند.