مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان اینکه با وجود آلایندههای زیست محیطی زیاد باید مرکز مانیتوزینگ پایش آلودگی هوا خوزستان در استان راهاندازی شود، گفت: پروژههای کاهش فلرینگ در خوزستان باید به صورت ویژه پیگیری شود و با استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران یا منابع دولتی، به سرعت به نتیجه نهایی برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، داود میرشکار با اشاره به انتظارات زیست محیطی از رئیس جمهور در سفر هیات دولت به خوزستان اظهار کرد: دولت چهاردهم نگاه مثبتی در حوزه محیط زیست دارد و امیدواریم از این ظرفیت برای بهبود وضعیت محیط زیست استفاده شود.
وی افزود: با توجه به تنوع زیاد کوه، دشت و دریا باید ظرفیتهای محیط زیستی خوزستان حفظ و حراست شود و این ظرفیتها به گونهای مدیریت شوند که وضعیت بهتر شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان عنوان کرد: در محیط زیست به نیروی انسانی بیشتری نیاز داریم و باید فکری برای این مساله شود. همچنین باید تجهیزات آزمایشگاهها، خودروها و موتورسیکتها متناسب با وسعت پهنههای زیست محیطی تامین تا خدمات بهتری ارائه شود. همچنین ساخت موزه حیات وحش مناسب در خوزستان ضروری است.
میرشکار عنوان کرد: صنایع خوزستان هم باید به دستگاههای سنجش آلایندههای محیط زیستی مجهز شوند تا اطلاعات به صورت آنلاین در اختیار محیط زیست قرار بگیرد و تصمیمات بر این اساس اتخاذ شود.
وی گفت: با توجه به اینکه خوزستان آلایندههای زیست محیطی زیادی دارد باید مرکز مانیتوزینگ پایش آلودگی هوا راهاندازی شود؛ فعلا تنها درخواست راهاندازی این مرکز را دادهایم و به مرحله اجرا نرسیده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان تصریح کرد: پروژههای کاهش فلرینگ (فلرسوزی در میدانهای نفتی) در خوزستان باید به صورت ویژه پیگیری شود و با استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران یا منابع دولتی، به سرعت به نتیجه نهایی برسد.
وی بیان کرد: همچنین مطالعات ارزیابی استراتژیک حوضههای آبخیز انجام شود تا سدسازیها، حقآبه تالابها، ورود فاضلاب و دیگر موارد دیده شود و از وارد کردن آسیب به خوزستان چلوگیری شود.
میرشکار گفت: استفاده از فناوری نوین در پایش مناطق تحت مدیریت خوزستان از جمله دوربینها و پهپادها نیز باید دیده شود. در حوزه کشت و صنعت نیشکر هم باید ماشینآلات صنعتی برای افزایش برداشت سبز مزارع نیشکر تامین شود.