طرح ترخیص فوق العاده وسایل نقلیه توقیفی تا ۲۱ بهمن است
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز گفت: مهلت ترخیص فوق العاده وسایل نقلیه توقیفی استان البرز تا ۲۱ بهمن ماه است.
به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز،حمداله رحمتی پور گفت: مالکان وسایل نقلیه توقیفی میتوانند برای بهره مندی از فرصت ایجاد شده با مراجعه به ستاد ترخیص پلیس راهور و یا از طریق اپلیکیشن پلیس من نسبت به ترخیص وسایل نقلیه توقیف شده در پارکینگ اقدام کنند.
وی اضافه کرد: پلیس راهور البرز برابر مصوبه دادستانی این استان برای ساماندهی فرآیند توقیف، انتقال، نگهداری و ترخیص وسایل نقلیه و به منظور رعایت حقوق مالکان وسایل نقلیه توقیفی طرح ترخیص فوق العاده وسایل نقلیه توقیفی را اجرا کرده است.
وی گفت: با استناد دستورالعمل ابلاغی درصورت خودداری مالک از مراجعه، به مدت سه ماه از تاریخ انتشار آگهی وسیله نقلیه درحکم، رها شده تلقی شده و حسب مقررات مربوطه تعیین تکلیف خواهد شد.