۲۰ هزار پرس غذا روزانه در مهمان سراهای رضوی پخت میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر مهمان سراها و آشپزخانه حضرت رضا (ع) گفت: با توجه به حضور گسنرده دلدادگان حضرت رضا (ع) در حرم مطهر رضوی، جمعی از آنان مهمان خوان بابرکت این امام همام میشوند و از غذای مهمانسراهای این آستان مقدس در وعدههای مختلف، متنعم میشوند.
سید مهدی طالبیان مأموریت اصلی مهمانسراهای حضرت را ارائه خدمت پذیرایی به زائران و مهمانان این آستان مقدس عنوان کرد و افزود: روزانه حدود ۲۰ هزار پرس غذا در وعدههای ناهار و شام، در دو مهمانسرای «غدیر» و «حُر عاملی» برای خدمه و زائران طبخ میشود که این آمار در ایام و مناسبتهای خاص سال، افزایش مییابد.
وی گفت: خادمان این مهمان سرا با نظارت بر فرایند خرید مواد اولیه مرغوب، فرایند حین پخت و همچنین نظارت بر فرایند توزیع و پذیرایی از زائران، تلاش می کنند تا با رعایت الزامات استاندارد و دستورهای بهداشتی، غذایی سالم و در خور شان و شایسته زائران را، طبخ و آماده کنند.
پذیرایی از زائران و مجاوران در صحن و سرای رضوی، قدمتی طولانی دارد و می توان از آن بهعنوان یکی از مهمترین خدمات حرم مطهر به ارادتمندان امام هشتم نام برد که در پرتو نذورات و موقوفات مردمی، همچنان دنبال میشود