دوره آموزشی آموزههای علوی و شاخصهای مدیریتی در نهج البلاغه در شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برگزار شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،این دوره آموزشی با هدف گسترش فرهنگ علوی و آشناتر شدن کارکنان با فرهنگ ناب نهج البلاغه و همچنین تبیین مفاهیم نهجالبلاغه در جهان معاصر، دوره آموزشی" آموزههای علوی و شاخصهای مدیریتی در نهج البلاغه به همت بنیاد بین المللی غدیر فارس برگزار شد.
در این دوره آموزشی آیت الله صدیقی امام جمعه موقت تهران به برخی از ویژگیهای مدیران پرداخت و گفت: در وهله نخست مدیر باید به کار خود ایمان داشته باشد.
وی افزود: امیرالمومنین الگویی است که خودش فرمود: من هرچه به شما امر کردم، خودم انجام دادم و هرچه که شما را از آن نهی کردم خودم ترک کردم.
آیت الله صدیقی میدانی بودن را از دیگر ویژگی مدیران برشمرد و گفت: مدیر بایستی میدانی و در بطن کار حضور مستمر داشته باشد؛ همچون سردار دلها، شهید سلیمانی که اگرچه مدیر بود، اما همیشه مرد میدان و در صحنه حضور داشت. رئیس بنیاد بینالمللی غدیر کشور به استفاده مدیران از سیستم تشویق و تنبیه برای کارکنان نیز اشاره کرد و بیان داشت: مدیران نبایستی کارمندانی که خالصانه برای رضای خدا انجام وظیفه کرده و گرهای از مشکلات باز میکنند را با آن دسته از افرادی که کاری انجام نداده و یا به دنبال ترویج ناامیدی در جامعه هستند را به صورت یکسان ببینند؛ زیرا اگر یکسان دیده شوند، خوبان در خوبی خودشان ناامید شده و بدان نیز در بدی خود استقامت میورزند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم بر حضور مستمر مدیران و کارشناسان این شرکت چه در حوزه ستادی و یا در مدیریتهای توزیع نیروی برق در شهرستان در دورههای آموزشی تاکید کرد و گفت: مشغله کاری و شرایط سخت صنعت برق نبایستی مانع حضور همکاران در دورههای آموزشی شود.
کریمی فرد افزود: آموزش، سبب ارتقای دانش تخصصی و مهارتهای کارکنان یک مجموعه میشود و در جامعهای که به سرعت در حال تغییر میباشد، آموزش کارکنان فقط یک هزینه نیست؛ بلکه سرمایهگذاری برای آینده است.