رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان : تمایل پزشکان برای کار در بخش بهداشت، بهویژه در روستاها و شهرهای کوچک، به علت مسائل مالی و نبود جذابیت کافی کاهش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان،مرتضی هاشمیان صبح امروز ۲۷ دیماه در نشست مشترک با مجمع نمایندگان استان کرمان با اشاره به چالشها و اولویتهای حوزه سلامت بر ضرورت افزایش رضایتمندی ارباب رجوع و کارکنان تأکید کرد وافزود: در حال حاضر، دانشگاه با ۱۳ هزار نیروی انسانی در ۹ شهرستان استان کرمان فعالیت میکند .
وی با اشاره به اهمیت تعیین تکلیف برخی از واحدها و رؤسای دانشگاهها، افزود: بلاتکلیفی در مدیریت برخی واحدها و رؤسای دانشگاهها آسیبزا است وباید این مسئله با سرعت بیشتری پیگیری شود تا دانشگاه بتواند برنامههای خود را بهتر پیش ببرد.
هاشمیان همچنین از نقش خیران در پیشبرد طرحهای درمانی و تخصصی قدردانی و تاکید کرد: با کمک خیریهها توانستهایم اقدامات مؤثری انجام دهیم، بهویژه در حوزه درمانهای سرطان، مرکز توموتراپی و تصویربرداری پیشرفته از ماه گذشته به بهرهبرداری رسیده و مرکز پتاسکن نیز تا پایان سال آماده ارائه خدمات خواهد شد. البته باید سطحبندی خدمات درمانی و توزیع بهینه منابع با توجه به جمعیت و نیازهای منطقهای رعایت شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: امیدواریم با همکاری وزارت بهداشت و برنامهریزیهای بهتر، مشکلات تأمین نیروی انسانی، بهویژه در مناطق کمبرخوردار، برطرف شود تا بتوانیم خدمات شایستهتری به مردم ارائه دهیم.
شهباز حسنپورنماینده مردم کرمان و راور در نشست مشترک مجمع نمایندگان استان با مدیران دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به ظرفیتهای گسترده استان کرمان گفت: هدفگذاری ما باید بهگونهای باشد که تا پایان دولت، سهم کرمان در تولید دارو و تجهیزات پزشکی به ۴۰ درصد برسد، نه اینکه از ۳۵ درصد به ۲۰ درصد کاهش پیدا کند.
وی تأکید کرد: در شرایط فعلی که تولید دارو و تجهیزات پزشکی در استان به اندازه کافی نیست، باید تعامل بیشتری با شرکتهای داروسازی ایجاد کنیم و سیاستهای دستوپاگیر موجود را کنار بگذاریم.
نماینده مردم کرمان و راور در ادامه به سختگیریهای اداری و اجرای بخشنامههای غیرکاربردی اشاره کرد و گفت: بخشنامههایی که بهصورت سختگیرانه اجرا میشوند، باعث ایجاد مشکلات متعدد برای مردم، کارآفرینان و سرمایهگذاران شدهاند. این سختگیریها در استانهای دیگر نظیر یزد وجود ندارد و باید با هماهنگی دستگاههای نظارتی، شرایط بهبود یابد.
حسنپور در پایان با تأکید بر ضرورت اقدام فوری برای رفع مشکلات موجود در بخش بهداشت و درمان استان کرمان گفت: باید تا پایان امسال، رویکردهای موجود اصلاح شود و سهم استان در شاخصهای بهداشتی و درمانی به سطح مطلوبی برسد. لازم است که دست سرمایهگذاران و مردم را بگیریم و اعتماد ایجاد کنیم تا بتوانیم از این شرایط عبور کنیم.