شهردار بجنورد گفت: بودجه عمرانی بجنورد سال ۱۴۰۰، چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال بود که امسال به ۱۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ محمد علی کشمیری در نشست خبری گفت: هفت هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال اعتبار در ۹ ماهه امسال جذب شد و این میزان در مدت مشابه سال گذشته پنج هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال بود.
وی افزود: با توجه اهمیت مرکز خراسانشمالی و تردد مسافران از این شهر پیگیری های بسیاری برای جذب بودجه عمرانی و طرح های زیرساختی بجنورد در سالجاری انجام شد.
شهردار بجنورد گفت: ۴۳۰ هزار مترمربع آسفالت در سطح معابر این شهر در سالجاری انجام شد که در مقایسه با سال های گذشته رشد بسیار خوبی داشته است.
نیاز به سه هزار میلیارد ریال برای تقاطع خرمشهر
کشمیری در ادامه گفت: اجرای تقاطع غیرهمسطح میدان خرمشهر بجنورد سه هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که باید با جدیت پیگیری شود.
وی افزود: طرح ترافیکی پل غیرهمسطح باید پیش از این انجام می شد و برای اجرای آن باید شورای همتا (هماهنگی ترافیک استان) مجوز دهد.
شهردار بجنورد گفت: ۲ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت برای این طرح پیش بینی شده است و اگر این اعتبار تامین نشود در اجرای آن نیز وقفه ایجاد خواهد شد.
کشمیری در خصوص جذب سرمایه گذار برای شهربازی بجنورد، اضافه کرد: برای سرمایه گذاری در احیای شهربازی مرکز استان ۲ با فراخوان زده شد اما تاکنون سرمایه گذاری برای آن پیدا نشده است.
رییس کمیسیون عمران معماری و شهرسازی شورای شهر بجنورد هم گفت: ۴۳ دستگاه اتوبوس جدید در سه سال اخیر برای خدمات رسانی بهتر به شهروندان خریداری شد.
علی اربابی بیان کرد: ۸۰ درصد هزینه خرید هر دستگاه اتوبوس را دولت و ۲۰ درصد را شهرداری پرداخت می کند.
اربابی با اشاره به معضل ترافیک در شهر بجنورد، گفت: مطالعات لازم برای کاهش ترافیک در خیابان های این شهر انجام شده است.
وی ادامه داد: همچنین مکان مرکز کنترل ترافیک پس از جلسات متعدد مشخص شد و تاکنون ۹ سامانه ثبت تخلف با ۱۸ دوربین راه اندازی شد تا سوانح رانندگی کاهش یاید.
اربابی با اشاره به برنامه قطعی برق و خارج شدن اکثرا چراغ های راهنمایی از مدار، گفت: برنامه هوشمندسازی ترافیک شهری در دست اجرا است و تا پایان سال ۲۵ تقاطع شهر هوشمند خواهد شد.
حاشیه نشینی ۲۴ محله بجنورد
عضو شورای شهر بجنورد گفت: بیشترین توجه شوراها در این دوره رفع مشکلات حواشی شهر بود زیرا که ۳۰ درصد جمعیت شهری در آنجا سکونت دارد و ۲۴ محله بجنورد حاشیه نشین است.
احمد یزدانی افزود: عقب ماندگی شهر زیاد است و چنانچه بخواهیم خدماتی ارائه شود باید از مناطق حاشیه شروع شود.
وی در خصوص سرمایه گذای ها در شهر بجنورد، گفت:جذب سرمایه گذار باید با جدیت در دستور کار قرار گیرد.