به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، پیوند و همکاری دانشگاهها با مراکزصنعتی در چین بیش از گذشته توسعه یافته است .
دانشگاه ها و شرکت ها در چین برای دستیابی به پیشرفت های بزرگ در فناوری های اصلی در صنایع مختلف و رسیدن به سطح بالاتری از نو آوری های فناوری با یکدیگر همکاری می کنند.
همکاری های تحقیقاتی دانشگاه ها، مراکز آموزشی، شرکت ها و مراکز صنعتی و فنی در چین روشی مؤثر برای دست یابی به موفقیت در فناوری های کلیدی و شکل گیری الگوی توسعه جدید مورد توجه قرار گرفته است.
با فنآوری و تجهیزات جدید، کارکنان می توانند در موضوعات مختلف از جمله طغیان رودخانه ها و مسیر سیلاب ها به سمت تونل ها هشدارهایی دریافت کنند که می تواند در کاهش حوادث کمک کند.
این طرح شامل هزار دانشگاه و 10 هزار شرکت صنعتی و فنی برای تکمیل مزایای یکدیگر و داشتن نو آوری مشترک در فناوری های کلیدی خواهد بود.
یک کارشناس می گوید:این همکاری تحقیقاتی برای هر دو طرف وضعیت برد/برد خواهد داشت هم برای دانشگاه ها و هم برای مرکز صنعتی مفید خواهد بود.
از سوی دیگر همکاری های علمی و فن آوری کشور مان با کشور چین از سنوات گذشته در دستور کار بوده است و همچنین برگزاری دوره های تخصصی مشترک ایران و چین در قالب طرح یک کمربند، راه جاده ابریشم برنامه دانشمندان جوان با چین و قرارداد 25 ساله و ایجاد بانک اطلاعاتی جامع انجمن فارغ التحصیلان چین و امضای تفاهم نامه های همکاری میان دانشگاه های صنعتی دو کشور از آن جمله است.
کارشناسان و پژوهشگران معتقدند کشورها باید برای تقویت خودکفایی، پیشرفت در مسائل اقتصادی و نواوری درفناوریها همکاری وپیوند دانشگاه ها ومراکز صنعتی را به صورت جدی در دستور کار قرار دهند.