مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از درجهبندی کارخانجات آرد در استان به منظور افزایش کیفیت تولید نان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، جلسه کمیته تخصیص سهمیه گندم به کارخانجات آرد با محوریت موضوع ارتقای سطح تولید و بهبود کیفیت آرد و نان در اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران برگزار شد و عملکرد واحدهای تولید آرد و نان مورد بررسی و پایش قرار گرفت.
وفائینژاد، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران، در این نشست تأکید کرد معیارهای درجهبندی باید بهگونهای طراحی شوند که واحدهای تولیدی را به سمت استفاده از تجهیزات نوین و تکنولوژیهای جدید ترغیب کند.
وی افزود: ارتقای زیرساختهای لازم در نگهداری مواد اولیه و تولید محصول کیفی، از اهداف اصلی اجرای این طرح است.
وفائینژاد همچنین گفت: ایجاد وجه تمایز میان واحدهای تولیدی از طریق بهکارگیری فناوریهای نوین، موجب کاهش ضایعات، افزایش راندمان تولید، و در نهایت تولید نانی با کیفیتتر خواهد شد که رضایت شهروندان را به دنبال دارد.
وی تأکید کرد که هیچگونه مسامحهای در زمینه حفظ حقوق بیتالمال و برخورد با متخلفان پذیرفته نخواهد شد و با متخلفین مطابق دستورالعملها رفتار میشود.
دبیر کارگروه آرد و نان استان ضمن قدردانی از تلاشهای مجموعه بهداشت و درمان در خصوص استفاده از آرد کامل، از صدور پروانه و مجوز برای ۶ واحد تولید آرد کامل در استان خبر داد و تلاش واحدهای فعال در این حوزه را ستود.
وی با اشاره به فعالیت ۳ واحد تولید آرد کامل، از آنها قدردانی کرد و بر اهمیت استفاده از آرد کامل در بهبود سلامت جامعه تأکید نمود.
وفائینژاد در پایان، با توجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان و ایام پایان سال، بر ضرورت هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی و عوامل دخیل در تولید و توزیع نان استان تأکید کرد.
دبیر کارگروه آرد و نان استان خواستار نظارت دقیق بر ساعت کاری واحدها، نصب تابلو، حمل و نقل و توزیع آرد، و جلوگیری از انحراف در آرد شد.
وی همچنین برخورد جدی با تخلفات احتمالی برای حفظ حقوق مصرفکنندگان را مورد تأکید قرار داد و افزود: این برنامهها گامی مهم در مسیر ارتقای کیفیت تولید نان و بهبود رضایت شهروندان در استان مازندران به شمار میآید.