سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار از کاهش موارد ابتلا به تب دنگی طی ۲ تا ۳ هفته اخیر در این منطقه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، عباس بلوچی با تشریح آخرین وضعیت ابتلا به تب دنگی در چابهار گفت: در راستای مقابله با تب دنگی، کمیتههای پنجگانه بر اساس مصوبات وزارت بهداشت تشکیل و دبیرخانه کنترل تب دنگی در چابهار راهاندازی شد.
وی بیان کرد: تاکنون بیش از ۱۴۰ مصوبه از سوی این دبیرخانه ارائه شده که ۳۸ مورد از آنها اجرایی و پیگیری شده است.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار با اشاره به اهمیت بهسازی محیط در کنترل تب دنگی افزود: شهرداری بهعنوان یکی از ارکان اصلی این فرایند، وظیفه مهم بهسازی محیط را بر عهده دارد، چراکه رشد پشه آئدس در محیطهای آلوده و تجمع آب بیشتر میشود.
وی با بیان اینکه جلسات کمیتههای پنجگانه در طول هفته بهصورت منظم برگزار میشود، گفت: در روز نخست کمیته بهسازی، روز دوم کمیته آموزش و بعد کمیته درمان، سپس کمیته پایش و بودجه و در پایان هفته کمیته ارزیابی عملکرد دستگاهها تشکیل میشود تا هماهنگی بین بخشهای مختلف تقویت شود.
بلوچی از تعیین شهرداری معین با همکاری استاندار سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: این انسجام میان دستگاههای اجرایی، نتایج مثبتی داشته است.
بلوچی افزود: اولین بار آئدس در شهریور ۱۴۰۲ وارد منطقه چابهار شد و پس از آن مراجعه به مراکز درمانی از سوی افرادی که به خارج از کشور همچون امارات، پاکستان و افغانستان مسافرت کرده بودند، افزایش یافت.
وی گفت: پس از آن شاهد انتقال از وارده یا انتقال محلی در منطقه چابهار بودیم و بعد از آن موارد افزایش پیدا کرد و با کمکی که از طرف وزارت بهداشت و پدافند زیستی انجام شد توانستیم کیتهای تشخیص سریع را در شهر چابهار دریافت کنیم.