کدبانوهای بافقی، با دستپخت اصیل خود در جشنواره غذای طیب و طاهر باهم رقابت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مسئول بسیج جامعه زنان بافق گفت: ۶۸ بانوی هنرمند بافقی در جشنواره غذای طیب و طاهر در سالن همایش آهنشهر شهرستان بافق باهم رقابت کردند.
مسلمان افزود: دراین جشنواره، غذاهای محلی از جمله پلو توکی، آش توکی، کماج، کله جوش و همچنین انواع سوپها و غذاهای دیگر به رقابت گذاشته شد.
مسلمان بیان کرد: داوران، نیز بر اساس معیارهایی، چون طعم، خلاقیت و استفاده از مواد اولیه سالم، غذاها را ارزیابی کردند و در نهایت کاله جوش و جواهر پلو دستپخت کدبانوی بافقی طیبه عبداللهی، برترین غذای این جشنواره شد.
وی گفت: این جشنواره به همت بسیج جامعه زنان بافق و با هدف معرفی غذاهای اصیل و تشویق به استفاده از مواد غذایی سالم برگزار شد.
مسئول بسیج جامعه زنان بافق بیان داشت: در کنار این جشنواره کارگاه تغذیه سالم نیز برای آگاهی بانوان بافقی از چگونگی استفاده از مواد غذایی، آشنایی با نحوه طبخ درست و سالم غذاها و... برگزار شد.