شماری از فعالان عرصه رسانه در هرمزگان، خبر رسانی درباره آتش سوزی آمریکا را با موارد مشابه در دیگر کشورها، مقایسه و تجزیه و تحلیل کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، عباس اسلامی نخلی سردبیر مکتوب خبر خلیج فارس پوشش شبکههای فارسی زبان معاند را در حادثه آتش سوزی جنگلهای بلوط در زاگرس، مثال زد و گفت: القای بی کفایتی، خط پر رنگ این رسانه ها، به بهانه خبر رسانی بود در حالی که در پوشش خبرهای حریق آمریکا، فقط به علتهای طبیعی آن میپردازند و حتی درخواستترامپ و درخواستهای مردمی برای برکناری فرماندار ایالت کالیفرنیا به دلیل ناتوانی در کنترل و مهار آتش را در انبوهی از خبرهای خنثی و گاه مثبت نادیده میگیرند.
علی زارعی خبرنگار روزنامه دریا هم گفت: تصاویر نشان میداد حادثه دیدگان آمریکایی با وسایل کاملاً معمولی و در دسترس، مانند کیف دستی، تلاش میکنند از سوختن خانه هایشان جلوگیری کنند.
وی افزود: دیدن این تصاویر، این پرسش را در ذهن من پدیدار کرد که مگر آمریکا مدعی ابرقدرتی و داشتن بهترین تجهیزات و متخصصان جهان نیست که اینگونه در مهار آتش، درمانده است.
بیشتر بخوانید؛ جایگاه بنزین پامروی بندرعباس در آتش سوخت
این فعال رسانه ایی گفت: رسانههای غربی در وارونه نشان دادن حقایق، پیشینه ایی دیرینه دارند.
رجایی خبرنگار خبرگزاری شبستان هم در اظهار نظری مشابه گفت: اگر مانند حادثه آمریکا، در ایران رخ داده بود شاهد عملیات رسانه ایی غربیها برای تزریق ناامیدی به جامعه بودیم.