رییس بیمارستان فوق تخصصی شمال آمل از راه اندازی اولیه دستگاه ابلیشن سه بعدی در بخش بازتوانی قلبی و ریوی این بیمارستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، دکتر ماریا کربلایی زاده در حاشیه نخستین کنفرانس علمی گروه الکتروفیزیولوژی مازندران که در بیمارستان فوق تخصصی شمال آمل برگزار شد، گفت: نمونه این دستگاه اکنون به عنوان سومین دستگاه نصب و راه اندازی شده در مراکز درمانی کشور محسوب میشود و برای بیمارانی که از تپش ناگهانی، گره قلبی، برانچهای عصبی و بی نظمیهای قلبی رنج میرند، در تنظیم ضربان قلب و انتقال سیگنالهای الکتریکی، نقش حیاتی دارد.
وی افزود: برای بیمارانی که از این بیماری رنج میبرند، با تشخیص آریتمی که پزشک متخصص قلب وعروق میگذارد، کارهای تشخیصی و درمانی نیز بلافاصله انجام میشود.
رییس بیمارستان فوق تخصصی شمال آمل با اشاره به اینکه متاسفانه روند ابتلا شهروندان به بیماران قلبی و عروقی در سالهای اخیر روند افزایشی نشان میدهد، گفت: خرید و تجهیز دستگاه الکتروفیزیولوژی قلب این بیمارستان به همت حاج حبیب اردشیر از خیران به نام شهرستان آمل درحوزه تولید و صنعت و نیز هلدینگ هونام آمل خریداری و در بیمارستان شمال آمل نصب و راه اندازی شده است.
دکتر کربلایی زاده ادامه داد، در چند سال گذشته روند نوسازی و ساخت بخشهای جدید درمانی از جمله نوسازی و توسعه بخش قلب بیمارستان فوق تخصصی شمال آمل با بهترین و مدرنترین تجهیزات روز دنیا، در حال انجام است که خرید و راه اندازی اولیه دستگاه جدید ابلیشن برای درمان بیماران قلبی با نامنظمی ضربان به نوع جدیدترین آن تاکنون بوده است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بیماران ازاین بیماری ونیز مشکلات اقتصادی که دارند، رنج میبرند، با راه اندازی این خدمت جدید، بخش از هزینههای مربوط به انتقال به شهرهای دیگر ونیز خارج از کشور نیز به حداقل کاهش یافته است.
دکتر کربلایی زاده یادآورشد، با توجه به ظرفیت نیروی انسانی ماهر از جمله پزشکان فوق تخصص قلب و پرسنل باتجربه دربیمارستان شمال، راه اندازی این دستگاه اهمیت بسیار زیادی برای بیماران استانهای شمالی کشور دارد.
رییس بیمارستان فوق تخصصی شمال آمل همچنین با اشاره به اینکه این بیمارستان در ردیف بیمارستانهای توریسم درمانی کشور قرار دارد، گفت: با توسعه وبه روزکردن امکانات درمانی وخدمات رفاهی میتوان در این بیمارستان درپذیرش بیماران ازکشورهای همسایه واوراسیا استفاده بهینه کرد.