نمایش های مردمی و سیار هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت همزمان با یادواره شهدای روستای درهبید از توابع شهرستان تیران و کرون آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ جلال غفاری دبیر هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت گفت: سینمای مقاومت، روایتگر روح لطیف و خستگیناپذیر انسانهای این جبهه است و نمونهای از این روح بزرگ، شهادت شخصیتهایی، چون شهید سنوار است که یاد و راهشان الهامبخش هنر مقاومت است.
استاندار اصفهان در افتتاحیه هجدهمین جشنواره بینالمللی مردمی فیلم مقاومت، گفت: مقاومت و ایثار رزمندگان در دوران دفاع مقدس افتخار بینالمللی برای کشور و نظام است؛ ملت ایران بدون هیچ کوتاهی پای در میدان گذاشتند و در برابر دشمنان مقاومت و ایستادگی کردند تا تمامیت ارضی این مملکت حفظ شود و ارزشها پایدار بماند.
مهدی جمالینژاد افزود: جشنواره فیلم مقاومت یکی از فرصتهای گسترش فرهنگ مقاومت و ایثار و شهادت است که با زبان هنر و فیلم اندیشههای آن دوران منتقل شده و این گفتمان نسل به نسل توسعه پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به نقشآفرینی مردم روستای درهبید در دوران دفاع مقدس گفت: مردم روستای دره بید نقش بینظیر در آن دوران داشتهاند، همه مردها به جبههها اعزام شدند و ساخت فیلم در این روستا توسط شهید آوینی انجام شد.
جمالینژاد گفت: همدلی و اتحاد در برابر دشمنان پیروزی را به ارمغان خواهد آورد؛ در شرایط فعلی نیز با همدلی و انسجام درونی، رفع مشکلات و پیروزی در برابر دشمن رقم خواهد خورد و با مقاومت شرایط سخت اقتصادی نیز آسان میشود.
اکرانهای مردمی و سیار این جشنواره، بهعنوان ابتکاری برای تداوم این پیام، از افتتاحیه درهبید آغاز شده، در طول سال ادامه خواهد داشت و هدف، خلق بستری برای دیدهشدن آثار ارزشمند جبهه مقاومت در سراسر کشور است.
جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت با نام قبلی جشنواره فیلم دفاع مقدس نام جشنوارهای است که هر دو سال یکبار به همت بنیاد فرهنگی روایت فتح برگزار میشود؛ افتتاحیه پانزدهمین دوره این جشنواره در سال ۱۳۹۷ تالار وحدت برگزار شد.
جشنواره فیلممقاومت فرصتی برای تبادل اندیشهها، دیده شدن شخصیتها و ایجاد یک شبکه واحد در عرصه مقاومت به وجود میآورد و هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت در تلاش است تا صدای مقاومت را به گوش جهانیان برساند و با استفاده از آثار هنری، پیامی از آزادی، حق و مبارزه را منتقل کند.
هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، اسفندماه ۱۴۰۳، با شعار: «گفتمان مقاومت، طوفان الاقصی و آزادی قدس شریف» در خلیج فارس برگزار خواهد شد.