یادواره شهید امیرکبیر در آستانه ۲۰ دی روز شهادت میرزا تقی خان و ۴۲ شهید روستای هزاوه در مسجد جامع این روستا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ در این مراسم سردار فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به خصوصیات بارز این شهید خدمت، بر اهمیت ترویج روحیه و عزم امیرکبیر تأکید کرد و گفت: ما باید تدین، معنویت، وطن دوستی و استکبار ستیزی امیرکبیر را به عنوان یک مدیر در تراز و در قالب یک ارزش در جامعه ترویج کنیم، زیرا اگر اراده پای کار باشد، همه چیز شدنی است.
سردار عمو مهدی با اشاره به اعتقاد امیرکبیر به قدرت داخلی و ایستادن روی پای خود، افزود: امیرکبیر به این نتیجه رسیده بود که نفوذ اجانب جز بدبختی و بیچارگی برای کشور ما ثمرهای نداشته و او اثبات کرد اگر برنامهریزی داشته باشیم، میتوانیم اقدامات مؤثری را به سرانجام برسانیم.
او مقابله با فساد و مقاومت مقابل بیعدالتی را به عنوان اقدام مؤثر این شهید عنوان کرد و ادامه داد: توجه به علم و علمآموزی و تقویت بنیان علمی از حرکتهای مؤثر او در آن دوران بود.
فرمانده سپاه روح الله استان همچنین به راهاندازی روزنامه وقایع الاتفاقیه و توسعه آگاهی بخشی اشاره کرد و گفت: پیشرفت و نگاه توسعهای به نقاط مختلف کشور از جمله دستاوردهای امیرکبیر بود.
سردار عمومهدی تأکید کرد: یکی از عوامل شهادت امیرکبیر، نفوذ دولتهای بیگانه در نظام اجرایی کشور بود و ما امروز باید بیش از گذشته مراقب جریان نفوذ باشیم.
او در ادامه به ایام شهادت شهید سلیمانی اشاره کرد و افزود: شهید سلیمانی نیز با مقاومت و ولایتمداری خود، در مقابل زورگویان عالم، امیرکبیر دوران معاصر بود.
فرمانده سپاه روح الله استان ادامه داد: ثمره کنگره شهدا باید از خودگذشتی و ایجاد روحیه آمادگی و آیندهسازی در جوانان باشد، از این رو اسم کنگره دانشآموزی شهدای استان متناسب با این محور انتخاب شد، اما باید گفت صرفاً مختص دانشآموزان نیست، بلکه مفهوم این است که نسل جدید باید میداندار برگزاری این برنامهها باشد.