آموزشگاه استثنایی قائم شهر با مشارکت خیران، برای توانمند سازی معلولان تاثیر به سزایی دارد.
توانمند سازی معلولان در مدارس استثنایی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، ۱۵ دی ماه برابر با چهارم ژانویه روز جهانی خط بریل، سرآغاز سیستم نوشتاری ویژه نابینایان فرصتی شد تا با فعالیتهای آموزشگاه استثنایی یا هنرستان با نیازهای ویژه دانش آموزان معلول خیرساز در قائم شهر بیشتر آشنا شویم.
حاج ناصر مهدوی یکی از خیران نیکوکار است که با اهداء زمین و ساخت و تجهیز آموزشگاه استثنایی یا هنرستان با نیازهای ویژه معلولین درقائم شهر به یاری فرزندان معلول برای کسب علم و دانش ومهارت آموزی شتافت.
این خیر نیکوکار ارائه خدمت به نیازمندان به ویژه فرزندان معلول و کم توان را بهترین و زیباترین لحظات زندگی خود دانست و گفت: خداوند را شاکرم که توفیق اهدای زمین برای احداث مدرسه استثنایی فرزندان معلول را به من عطا کرده است.
حبیبه کهنسال مدیر آموزشگاه استثنایی یا هنرستان با نیازهای ویژه معلولان قائم شهر با قدردانی از حمایتهای ویژه حاج ناصر مهدوی خیر نیکوکار گفت: ۵۷ دانش آموز معلول از سراسر استان از امکانات آموزشی، رفاهی و خوابگاه این هنرستان در مقاطع سه گانه تحصیلی استفاده میکنند.
وی افزود: در مقطع ابتدایی دانش آموزان با معلولیت نابینا و ناشنوا و در مقاطع متوسطه اول و دوم دانش آموزان معلول کم توان ذهنی و چند معلولیتی تحت پوشش خدمات آموزشی و رفاهی و حمایتی این آموزشگاه استثنایی قرار دارند.
کهنسال یادآور شد: دانش آموزان مدرسه استثنایی شبانه روزی حاج ناصر مهدوی قائم شهر علاوه بر تغذیه و استفاده از خوابگاه در کنار آموزشهای علمی از امکانات و کلاسهای مهارت آموزی گل دوزی، روبان دوزی، آشپزی، مروارید بافی و چرم دوزی استفاده میکنند
علیرضا درزی سرپرست اداره آموزش و پرورش قائم شهر هم با قدردانی از حمایتهای خیرخواهانه حاج ناصر مهدوی گفت: در این شهرستان سه مدرسه استثنایی وجود دارد که ۲۰۰ دانش آموز با معلولیتهای جسمی و کم توان ذهنی و چند معلولیتی را در مقاطع مختلف تحصیلی تحت پوشش دارند.
توفیقات دانش آموزان معلول در کسب دانش و مهارت آموزی در مدارس استثنایی بیانگر این حقیقت است که ناتوانی و ضعفهای جسمانی وذهنی نمیتواند مانع رشد و پیشرفت همنوعان معلول در جامعه شود.
گراییلی و گزارشی در این زمینه: