پژوهشگران مراکز تحقیقاتی، اساتید و دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در همایش ملی نان کامل در شیراز ، نتایج جدیدترین تحقیقات و دستاوردهای علمی خود را ارائه می دهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، در این همایش دو روزه نتایج جدیدترین تحقیقات و دستاوردهای علمی در زمینه نان کامل و غلات سالم با حضور بیش از ۷۰۰ پژوهشگر از مراکز تحقیقاتی، اساتید و دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و دست اندرکاران تولید و عرضه آرد و نان و سیاستگذاران و مجریان طرحهای ملی بررسی میشود.
دکتر سیدم حمد مظلومی، رییس همایش گفت: مصرف نان کامل که حاوی سبوس و سرشار از ویتامینهای گروه B است در کاهش بیماریهای متابولیک از جمله سرطانهای دستگاه گوارش، دیابت، فشارخون، چاقی و اضافه وزن را نقش به سزایی دارد.
وی با بیان اینکه ارتقا فرهنگ مصرف نان کامل و اصلاح سبد غذایی خانوادههای ایرانی از اهداف برگزاری این همایش است، افزود: از ۳۱۵ مقاله ارسالی به دبیرخانه همایش، ۱۹۵ مقاله به صورت پوستر و ۵۴ مقاله به صورت سخنرانی ارائه میشود.
دکتر مظلومی با اشاره به برگزاری ۸ کارگاه تخصصی در این گردهمایی افزود: ظرفیت گندمهای ایران برای تولید نان کامل، فناوری آردسازی و تولید آرد کامل، ضرورت پرداختن به نان کامل و بومی ایران و عوامل موثر بر افزایش کیفیت و ایمنی نان کامل از مهمترین عناوین کارگاههای تخصصی است.