مدیر عامل شرکت آب منطقهای آذربایجان شرقی گفت: اجرا و تکمیل حلقه آب شرب تبریز برای تاب آوری مصرف، نیازمند چهار هزار میلیارد ریال است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، یوسف غفارزاده در بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس از مدول دوم تصفیه خانه تبریز افزود: آب شرب تبریز از سه منطقه غرب از طریق زرینه رود، شرق از طریق چاههای آب و شمال از طریق سد نهند تأمین میشود.
وی با اشاره به اینکه تبریز حلقه آب شرب ندارد اظهار کرد: هر منبع آب آشامیدنی منطقه خود را تامین میکند و اتصال این منابع تامین آب این شهر به همدیگر ضروری است.
غفارزاده ادامه داد: رینگ جنوب تبریز به طول ۲۷ کیلومتر اجرا شده و اجرای رینگ شرق به طول ۱۷ کیلومتر نیازمند سه تا چهار هزار میلیارد ریال اعتبار هستیم.
وی یادآور شد: با اتصال این حلقه ها به همدیگر مردم تبریز از آب شرب سالم و بهداشتی و پایدار بهرهمند میشوند.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای بر لزوم اجرای طرح انتقال آب ارس برای تامین آب پایدار تبریز و شهرهای در مسیر تاکید کرد و افزود: هم اکنون ۳۵ کیلومتر ابتدایی این طرح با هزینه کرد بیش از ۹ هزار میلیارد ریال از اعتبارات صندوق توسعه ملی اجرا شده است و با اجرای این طرح آب شرب حدود ۲.۵ میلیون نفر از مردم استان تامین میشود.
آب آشامیدنی تبریز از چهار منبع خط آبرسانی زرینه رود ۵۵ درصد، خط آبرسانی نهند ۱۳ درصد، ۱۱۵ حلقه چاهها در دامنههای سهند (هروی، سعید آباد، قزلجه میدان) ۳۱ درصد؛ و قناتها یک درصد تامین میشود که در صورت مشکل برای هر یک از این تاسیسات تامین آب برای مناطق مربوطه آن از سایر منابع ممکن نخواهد بود و همین موضوع احداث حلقه آبی تبریز را ضروری کرده است.