دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور: مسائل مالی و بانکی ۶۱ درصد مصوبات ستاد را شامل میشود که باعث نگرانی در حوزه تولید کشور شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ علیخانی در جریان بازدید از چند واحد صنعتی در شهر صنعتی کاوه گفت: یکی از وظایف ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، بازدیدهای میدانی از واحدهای صنعتی در سراسر کشور است تا با احصاء و بررسی مشکلات، در خصوص فرایند رفع مشکلات تصمیمات لازم اتخاذ شود.
او با اشاره به اینکه امروز در استان مرکزی از بیش از ۲۰ واحد بازدید میشود، افزود: تلاش ستاد تسهیل و رفع موانع تولید حل مشکلات استان است تا این مسائل به سطح ملی نرسد چراکه در سطح کشور به دنبال رفع مسائل کلان و بزرگ هستیم.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور ادامه داد: سال گذشته ۲۶ هزار و ۶۰۰ مصوبه در این ستاد به تصویب رسید.
علیخانی افزود: به طور کلی از هر چهار واحد، مشکل یکی از واحدها در سطح کشور بررسی شده و تلاش داریم مشکلات تا حد ممکن در سطح استان مرتفع شود.
علیخانی گفت: برای اولین بار حدنصاب در سطح کشور در زمینه انجام مصوبات شکسته شد و بالغ بر ۹۳ درصد مصوبات این ستاد عملیاتی و اجرایی شد.
او با اشاره به اینکه هر دستگاه احتیاج به یک دبیرخانه ستاد تسهیل دارد، گفت: ۶۱ درصد از بزرگترین مشکلات در دست بررسی واحدهای تولیدی مسائل مالی است و لزوم توجه و همراهی برای کاهش این مشکل عمده احساس میشود که این موضوع میتواند کاهنده تولید در کشور باشد و تولید را تهدید میکند.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور تصریح کرد: به مسئولانی که در حوزه تأمین مالی و ریالی هستند اخطار میدهیم که اگر این سیاست با همین مسیر طی شود به حوزه تولید آسیب جدی وارد خواهد شد. .
این مقام مسئول با اشاره به اینکه میتوان بعضی مسائل را با تقویت زیرساختهای داخلی برطرف کرد، گفت: اگر در بحث تأمین ماشین آلات همت نداشته باشیم باید منابع مالی را در حوزه واردات استفاده کنیم پس چه بهتر است منابع ارزی را برای تقویت زیرساختهای داخلی استفاده کنیم تا وابستگیها به خصوص در موضوع دارو را رفع کنیم.