در نشست استاندار همدان با اصناف و بازاریان استان از اصناف و بازاریان برتر در زمینه کسب و کار و ایجاد اشتغال قدردانی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، استاندار همدان در این نشست با اشاره به نقش مهم بازاریان از پیش از انقلاب تا امروز در تأمین اشتغال و معیشت مردم گفت: اصناف و بازاریان یکی از بزرگترین نهادهای مدنی و اجتماعی هستند و در شرایط فعلی اقتصادی کشور و فشار تحریمها، این قشر میتوانند با رعایت انصاف، در تنظیم و کاهش التهابات بازار نقش تعیین کنندهای داشته باشند.
حمید ملانوری دریافت نکردن مالیات از بیش از ۷۵ درصد واحدهای صنفی استان را نشان دهنده توجه دولت به این بخش بیان کرد و افزود: در کنار توجه به درآمدهای مالیاتی به عنوان محرک پیشرفت استان، نباید بازار و واحدهای تولیدی کوچک تحت فشار قرار بگیرند.
او شناسایی مزیتها و توانمندیهای استان، معرفی آنها به سرمایه گذاران داخلی و خارجی، جذب سرمایه گذار و اداره استان در قالب یک دولت محلی را از رویکردهای مدیریت استان برای رونق کسب و کار بیان و تصریح کرد: افزایش ازدواج و فرزندآوری، کاهش طلاق و بسیاری از معظلات اجتماعی با ایجاد اشتغال و تامین معیشت مردم صورت میگیرد.
استاندار همدان همچنین بر ضرورت برگزاری دورههای آموزشی کسب و کار برای اصناف و بازاریان تاکید کرد.
سیدمجتبی حسینی، معاون امور اقتصادی استاندار همدان هم از اصناف و بازاریان خواست در این شرایط سخت اقتصادی، با رعایت انصاف و ایجاد آرامش و ثبات در بازار مثل همیشه مردم و نظام اسلامی را همراهی کنند.
مدیرکل صمت استان همدان هم با اشاره به توانمندیهای استان در صنعت چاپ و بسته بندی، گفت: با این مزیتها، توانایی ایجاد یک شهرک صنعتی چاپ و بسته بندی در استان وجود دارد.
احمد شانیان از بازاریان خواست با توجه به در پیش بودن ماه مبارک رمضان و پس از آن عید نوروز در برخورد با مردم، انصاف را رعایت کنند.
وجیه اله ذکوری، مدیرکل امور مالیاتی استان همدان هم با اشاره به اینکه از ۱۸۰ هزار واحد صنفی در استان فقط هزار و ۵۰۰ واحد بزرگ و پر درآمد مالیات پرداخت میکنند، گفت: امسال اجرای طرحهایی به ارزش ۲۰۷ میلیارد تومان از محل درآمدهای مالیاتی در استان پیش بینی شده که ۵۵ طرح آن به ارزش ۱۳۷ میلیارد تومان از محل دریافت مالیات از واحدهای صنفی و بازاریان است.
رئیس اتاق اصناف و برخی از روسای اتحادیههای استان هم هر یک در سخنانی مشکلات مالیاتی، شهرداری و تعزیرات، اختصاص زمینی مناسب برای ساخت ساختمان اتاق اصناف، اعطای تسهیلات به اصناف، تجاری محاسبه شدن تعرفه برق واحدهای تولیدی، تشکیل شورایی برای پیگیری مطالبات اتحادیهها و اصناف با حضور استاندار را از جمله مشکلات و خواستههای خود بیان کردند.