۲۰۰۰ خانوار اصفهانی پسماندهای خود را تفکیک و مدیریت میکنند.
مهدی بقایی، مدیریت پسماند رابر دو محور اصلی شامل مشارکت شهروندان و هوشمندسازی عملیات استوار دانست و افزود: این همراهی، کلانشهر اصفهان را به یکی از شهرهای پیشرو کشور در حوزه مدیریت پسماند تبدیل کرده است.
وی گفت: تجربه نشان داده است که شهروندان اصفهان در ابتدا نسبت به تغییرات مقاومت نشان دادند، اما پس از آگاهی از فواید آن، همکاری لازم را با مدیریت شهری داشتهاند. بهعنوان مثال، موفقیت شهر در تفکیک پسماندهای تر و خشک، نشاندهنده همکاری مؤثر مردم است.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان گفت: تفاله چای که روزانه حدود ۶۰ تن در اصفهان تولید میشود، پس از خشک شدن میتواند به ۱۰ تن برسد و با خاک ترکیب شود و پس از آن به محصولی با ارزش اقتصادی تبدیل شود؛ جداسازی این مواد از پسماند تر موجب کاهش تولید آب زائد، سهولت نگهداری و کاهش بیماریهای ناشی از آلودگی محیط میشود.
مهدی بقایی با اشاره به برنامه جمعآوری زباله در سطح شهر اصفهان تاکید کرد: فرایند جمعآوری زباله از ساعت ۲۳:۰۰ آغاز میشود و تا ۶:۰۰ ادامه دارد؛ این فرایند با حضور ۲۷۰ نیروی انسانی و استفاده از ۲۳۰ وسیله نقلیه صورت میگیرد، همچنین مسیرهای مشخصی برای این وسایل تعیین شده تا زبالهها را به سکوهای جمعآوری منتقل کنند.