تازهترین گزارش پلیس مناطق گوناگون انگلیس نشان میدهد، جرایم ناشی از نفرت علیه ادیان و پیروان آنها در این کشور، به شدت افزایش یافته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بر اساس گزارش پلیس انگلیس پس از قتل سه دختر بچه در شهر ساوث پورت (Southport) انگلیس در تابستان سال جاری و نیز جنگ در خاورمیانه، حملات علیه مسلمانان و یهودیان در این کشور افزایش یافته است. به نوشته این روزنامه، فقط در شهر منچستر، از ژانویه تا ماه سپتامبر پارسال، به طور متوسط ۳۹ حمله اسلام هراسانه در این شهر ثبت میشد، اما پس از قتل سه دختربچه در شهر ساوث پورت در ماه اوت امسال، ۸۵ حمله ناشی از نفرت علیه اسلام و مسلمانان ثبت شد.
براساس آمار پلیس شهر منچستر، از ماه ژانویه تا سپتامبر پارسال همچنین ماهانه ۱۳ مورد یهودستیزی در این شهر گزارش شد، اما پس از آغاز درگیریها در غزه، در ماه اکتبر ۸۵ و در ماه اکتبر پارسال نیز ۶۸ مورد یهودستیزی در این شهر ثبت شد.
براساس آمار پلیس غرب یورکشایر نیز در ۶ ماهه نخست پارسال به طور متوسط ماهانه ۶ مورد یهودستیزی گزارش شد که پس از آغاز جنگ غزه در ماه اکتبر پارسال به ۴۴ مورد افزایش یافت. همچنین براساس این گزارش، در سال جاری میلادی، ماهانه ۳۹ مورد حمله علیه مسلمانان در این منطقه ثبت میشد که پس از قتل سه دختربچه در ماه اوت، به ۹۴ مورد افزایش یافت و در ماه سپتامبر، به ۷۳ مورد رسید.
در پی قتل سه دختربچه در شهر "ساوث پورت" در ماه تیر امسال، راستگرایان افراطی و نژادپرستان انگلیسی، در شبکههای اجتماعی، قاتل را یک پناهنده مسلمان معرفی و برای وی یک نام جعلی نیز خلق کردند. سپس با راه اندازی کارزاری در فضای مجازی و نیز تظاهرات خشونت آمیز، به مساجد، مراکز حمایت از مهاجران، غیرسفیدپوستان، منازل، فروشگاهها و خودروهای مسلمانان حمله، چندین فروشگاه آنان را غارت کردند. اکنون معلوم شده است یک زن مدیر یک شرکت پوشاک در انگلیس، با نام "بانی اسپوفورث"، نخستین فردی است که در شبکههای اجتماعی از جمله ایکس (توئیتر سابق)، به دروغ، اکسل روداکوبانا (Axel Rudakubana)، مسیحی انگلیسی را قاتل سه دختربچه با نام جعلی "علی الشکاتی" ('Ali Al-Shakati) معرفی و او را یک پناهنده مسلمان توصیف کرده که با قایق، به صورت غیرقانونی به انگلیس آمده است. این زن ۵۵ ساله انگلیسی، بعدها به اتهام دامن زدن به نژادپرستی بازداشت شد اگر چه هنوز از محاکمه و مجازات آن خبری منتشر نشده است. گروههای نژاد پرست در انگلیس به سرعت پیامک جعلی این زن انگلیسی را در شبکههای اجتماعی منتشر کردند که ظرف چند ساعت دهها میلیون بار دیده شد و زنان، مردان و کودکان و نوجوانان نژادپرست انگلیسی را علیه مسلمانان و مهاجران به خیابانها کشاند و ضمن ضرب و شتم مسلمانان به اموال آنان خسارات زیادی وارد شد.