الگوی عمل نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزش و پرورش با مشارکت مردم در صد و هشتاد و سومین نشست شورای آموزش و پرورش استان اصفهان بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ استاندار اصفهان گفت:ساماندهی مدارس کانکسی مستقل برای بیش از ۱۰ دانش آموز، مدارس ناایمن و کلاسهای با تراکم بیش از ۳۵ دانش آموز، افزایش سرانه فضاهای آموزشی در مناطق دارای سرانه کمتر از ۳۰ مترمربع همچنین تخریب، بازسازی و مقاوم سازی مدارس فرسوده از جمله مباحث بررسی شده در این نشست بود.
مهدی جمال نژاد افزود: تأمین فضاهای آموزشی و پرورشی مورد نیاز در مناطقی همچنون نهضت ملی مسکن و مسکن مهرو تکمیل طرحهای نیمه تمام از دیگر موضوعهای بررسی شده بود و در این نشست مقرر شد در بازه یک ماهه جمع بندی تکمیلی صورت گیرد و نتایج بررسیها اعلام و نقشه راهی برای آن ترسیم شود.
وی بر محله محور ساخته شدن مدارس تأکید کرد و گفت: با دسترسی مردم به نمازخانه، کتابخانه یا سالنهای ورزشی، پس از تعطیلی مدرسه، عموم مردم محله میتوانند از آن استفاده کنند.
استاندار اصفهان ادامه داد:موضوع پدریار و مادریار مدارس، آسیبهای اجتماعی و کیفیتبخشی به مباحث پرورشی و تربیتی از جمله مواردی است که باید نشستهای شورای آموزش و پرورش استان بررسی شود.
نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه اصفهان هم در این نشست با بیان اینکه بخش عمده پیشرفتهای پس از انقلاب اسلامی، نتیجه تلاشهای انجامشده در آموزش و پرورش است گفت: هرچه این نهاد قویتر باشد، افرادی ساخته خواهند شد که حافظ انقلاب باشند و کشور را به دست دشمن نسپارند.
آیت الله سید یوسف طباطبایینژاد افزود: باید با باور به توانمندیهای خود، تلاش کنیم تا در زمینه علم پیشتاز و و صادرکننده علم باشیم.
وی گفت: شهرداریها در راستای وصول سهم آموزشوپرورش از عوارض شهری همت جدی داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه بیشترین میزان سهم آموزش و پرورش از عوارض شهرداری اصفهان در سال ۱۳۹۹، بالاترین مبلغ وصول شده در۱۰ سال اخیر است گفت:این میزان افزون بر ۸۰ میلیارد ریال بود که صرف تجهیز و بهسازی فضاهای آموزشی شهرستان اصفهان شد.
محمدرضا نظریان افزود: وصول عوارض، پارسال با کاهش چشمگیری همراه بود.
وی پیشنهاد داد برای برای رفع این چالش، کارگروه ویژهای برای بررسی فیشهای پرداختی سهم آموزش و پرورش تشکیل شود.
همچنین در این نشست رییس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز استان اصفهان گفت: این مجمع، شریک ۸۲ درصدی آموزشوپرورش استان در ساخت فضاهای آموزشی است.
مجتبی ملااحمدی افزود: تاکنون بیش از ۱۳ هزار کلاس درس تحویل آموزش و پرورش استان اصفهان شده و بیش هفت هزار میلیارد تومان برای آموزش و پرورش آورده داشته است.
وی اضافه کرد: آمار کشور در مشارکتهای خیرانه، افزون بر ۵۰ درصد و در استان اصفهان بیش از ۸۰ درصد است.
تأمین معلم و اردوی راهیان نور دانش آموزی دیگر موضوع بررسی شده در صد و هشتاد و سومین نشست شورای آموزش و پرورش استان اصفهان بود.