دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: با تشکیل قرارگاه فرهنگ عمومی، اولویتهای هر استان در این قرارگاه مصوب میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان یزد گفت: با تشکیل قرارگاههای فرهنگ عمومی، اولویتهای استان، در قالب تعریف طرحهای مختلف ارائه میشود و دستگاهها موظف هستند با دستور رئیس قرارگاه نسبت به عملیاتی کردن آن اقدام کنند.
وی اظهار داشت: بودجهها و امکانات هر دستگاه باید بر اساس اولویت قرارگاه فرهنگ عمومی تعیین و از هر دستگاه به وزارتخانههای مربوطه ارسال شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه سخنان خود به بحث الگوی قرانی حکمرانی کرد و گفت: پایه گذار مکتب حکمرانی اسلامی، امام خمینی (ره) بود که سپس توسط رهبر معظم انقلاب در بخشهای مختلف کشور تداوم یافت.
حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه خاطرنشان کرد: پایه حکمرانی اسلامی، مشارکت مردم در اداره امور است و اگر در همهی بخشها کار را به مردم بسپاریم و به مردم میدان دهیم، بسیاری از مشکلات کشور حل میشود.
وی با بیان اینکه وظیفه دولت و مسئولان، تسهیل گیری و رفع موانع است، افزود: آنچه ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی به دنبال آن هستیم، رسیدن به الگوی حکمرانی اسلامی بر پایه مشارکت قاطع مردم است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: حکمرانی بر پایه مشارکت مردم در بخشهای اقتصادی، فرهنگی و حتی فضای مجازی میتواند گره گشای مشکلات باشد و تجربه تاریخ انقلاب نیز این را نشان میدهد که هر جا کار را به دست مردم سپردیم، موفق عمل کردهایم.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد هم در این نشست به لزوم توجه به تفکر، تعقل و تدین در جامعه اشاره کرد و گفت: استکبار جهانی با گرفتن این سه محور، هویت را از مردم ما بویژه جوانان گرفته است.
آیت الله محمدرضا ناصری افزود: اگر میخواهیم در جامعه تحول ایجاد کنیم باید در ابتدا خداشناسی را تقویت کنیم و سپس با ترویج تفکر و فرهنگ اندیشه ورزی، هویت را به جامعه بازگردانیم.
استاندار یزد هم در این نشست گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با بهره گیری از مبانی قرآنی، فرهنگی غنی در حوزههای مخلتف دارد از فرهنگ نماز خوانی تا ایثار و انفاق.
محمدرضا بابایی افزود: دستورات کلام وحی هم در مسائل فردی و هم در مسائل اجتماعی، چراغ راه است و در این راستا وظیفهی علماست تا فرهنگ قرآنی را در جامعه ترویج دهند.