عضو انجمن باشگاه داران گفت: گرفتن مالیات از کسی که برای سلامت جسمانی اش ورزش میکند، با اجرای عدالت منافات دارد.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، علی سلامت اظهار داشت: وقتی بحث مالیات پیش میآید همه به این فکر میافتند که کسب و کاری مثل ورزش باید مالیات پرداخت کند، در گذشته بر این اساس پایه گذاری شده بود که ورزشکار باید در زمان ثبت نام ۱۰ درصد به عنوان مالیات بر ارزش افزوده به باشگاه پرداخت کند.
عضو انجمن باشگاه داران گفت: این مسئله واقعا ظلمی بود که در حق ورزشکاران انجام میشد، چرا که آنها برای سلامتی شان از جیب شان خرج میکردند و در این حین باید پول بیشتری به دولت میدادند، که این با عدالت اجتماعی منافات دارد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰ این مصوبه از طریق مجلس باطل اعلام شد و قوانین جدیدی برای مالیات بر ارزش افزوده وضع و قرار شد باشگاه داران از ورزشکار پول بیشتری را دریافت نکنند.
علی سلامت گفت: مصادیقی که باید به اداره دارایی معرفی میشد باشگاههای ورزشی را پوشش نداده بود، امسال مدیران ۳۴ هزار باشگاه ورزشی در کشور با یکسری برگههای مالیاتی مواجه شدند و مجبور بودند بابت پولی که از مردم نگرفته بودند؛ هم مالیات و هم جریمه دیرکرد پرداخت کنند. از همان زمان این احساس خطر برای انجمن صنفی باشگاه داران بوجود آمد و این مسئله را با کیومرث هاشمی وزیر وقت وزارت ورزش مطرح کردیم که بلافاصله مکاتباتی را با وزارت اقتصاد و دارایی انجام دادند که متاسفانه به خاطر تعویض دولت برای این مراحل زمان زیادی صرف شد.
عضو انجمن باشگاه داران افزود: پس از حضور احمد دنیامالی از طریق وی و رضا زندی معاون حقوقی وزارت ورزش پیگیریهای لازم با وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان امور مالیاتی کشور انجام شد که خیلی خوب به توافقات نهایی رسیدیم این قانون اصلاح شد و مصوبه آن در درگاه ملی مالیات قرار گرفت و به زودی ابلاغیه آن صادر خواهد شد.