مردم شیراز هشتم دی ماه ۱۳۸۸، یک روز جلوتر از سایر شهرها به خیابانهای شیراز آمدند و با امام، شهدا و رهبر انقلاب تجدید میثاق کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، اگر چه طبق فراخوانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و هیئتهای مختلف، بنا بود مردم در همه کشور ، ۹دی در خیابانها حاضر شده و با فتنهگران اتمام حجت کنند، اما مردم شیراز، یک روز جلوتر از سایر شهرها و در ۸دی، به خیابانهای سومین حرم اهل بیت علیهم السلام آمدند تا با بار دیگر بصیرت مثالزدنی خود را در دیار بیش از پنج هزار شهید ولایتمدار فارس را به اثبات برسانند.
پس از اهانت بیسابقه فتنهگران، مردم شیراز صبح سه شنبه ۸ دی ۱۳۸۸ در میدان شهدا (شهرداری) تجمع کردند و بیشک این روز در تاریخ پیوند مردم سومین حرم اهل بیت علیهم السلام به ولایت فقیه و جمهوری اسلامی ایران، ثبت شد.
در این تجمع چندین هزار نفری شعارهایی علیه برخی شخصیتهای فتنه داده شد، هم چنین شعارهای بسیاری در حمایت از حریم ولایت فقیه و رهبری توسط امت حزبالله از سوی مردم انقلابی فریاد زده شد.
در پایان پس از قرائت قطعنامه پایانی، عاشقان ولایت با حضور در حرم حضرت احمد بن موسی- شاهچراغ (ع) نماز ظهر را به جماعت اقامه کردند.
اما شور و غیرت شیرازیها بیشتر از این بود که صرفا با یک تجمع در میدان شهرداری به پایان برسد وعصر همان روز ۸دی، یکی از خودجوشترین تجمعات طی سالهای اخیر در شیراز رخ داد که در تاریخ ماندگار شد.
در حالیکه تا دقایق آخر هیچگونه اطلاعرسانی رسمی و عمومیای صورت نگرفته بود، مردم غیور شیراز خود را به مجتمع فرهنگی امام خامنهای در میدان قدس میرساندند تا با صدایی بلندتر از صبح، شعارهایی را سر دهند که از عمق وجودشان برخاسته بود؛ مرگ بر منافق، رهبر اگر فرمان دهد جان را نثارش میکنیم، سبز فقط سبز حسین (ع)، منافق بیریشه، ایران کوفه نمیشه، مرجع آمریکایی این آخرین اخطار است، بالروح بالدم لبیک یا خامنهای، لعن علی عدوک یا حسین (ع) و شعارهایی علیه فتنهگرانی نظیر کروبی و میرحسین موسوی سردادند.
حضور و راهپیمایی مردم ایران در ۹ دی ۱۳۸۸ در حمایت از جمهوری اسلامی مقابل فتنه همان سال بود.
پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸ و به دنبال آن ادعای تقلب برخی از نامزدها، برخی افراد فرصت طلب موجی از اعتراضها را در نقاط مختلف کشور به راه انداختند.
در این زمان برخی از مخالفان داخلی و خارجی نظام از این فرصت بدست آمده استفاده کرده و کشور را به آشوب و اغشاش کشاندند.
این اغتشاشات بعد از چندین ماه نهایتا در ماه محرم و روز عاشورا به هتک حرمت نسبت به امام حسین (علیهالسلام) و مقدسات اسلامی انجامید سبب برانگیخته شدن احساسات مذهبی و نارضایتی مردم شد و مردم ایران در مناطق مختلف کشور در پاسخ به اغشاشها و هتک حرمتها و اعلام بیزاری از فتنهگران ، ۹ دی همان سال راهپیمایی کردند.