وجود ۵۶۵ واحد تولیدی فعال در مرند
فرماندار مرند با عنوان اینکه تعداد ۷۱۲ واحد تولیدی در حوزههای مختلف در این شهرستان وجود دارد اظهار کرد: از این تعداد ۵۶۵ واحد فعال ، ۷۸ واحد نیمه فعال و ۶۹ واحد به صورت کامل راکد هستند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،محمودی در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان مرند با اشاره به ظرفیت بالای معادن در این شهرستان گفت: در شهرستان مرند ۳۸ واحد معدنی شناسایی شده است که متاسفانه ۲۰ واحد بدون فعالیت باقی ماندهاند.
وی به توسعه صنعت مبل سازی در شهرستان مرند اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاظر تعداد ۱۲ هزار نفر به صورت مستقیم در صنعت مبل سازی شهرستان مرند فعالیت میکنند که به دلیل عدم ساماندهی این صنعت بیشتر کارگران آن بدون بیمه هستند.
محمودی با تاکید بر برنامه دولت برای فعالسازی واحدهای غیر فعال گفت: تمام دستگاههای اجرایی موظف هستند موانع موجود در صنایع شهرستان مرند را رفع کنند.
نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به مشکلات واحدهای تولیدی خرد اشاره کرد و گفت: کمبود نقدینگی و عدم تحقق به موقع تسهیلات بانکی مهمترین مشکل واحدهای تولیدی میباشد.
حبیب زاده با عنوان اینکه برنامه مجلس دوازدهم کاهش بار مالی واحدهای تولیدی است افزود: بانکهای عامل موظف به اجرای مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید نسبت به تامین مالی واحدهای نیمه فعال از محل ارائه تسهیلات هستند.
وی همچنین به جذب سرمایه گذاری برای توسعه صنعت و ایجاد اشتغال در شهرستان تاکید و خاطرنشان کرد: طی مذاکرات انجام گرفته در حال رفع برخی مشکلات زیرساختی در شهرستان مرند جهت تسهیل سرمایه گذاری و ایجاد صنایع هستیم.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با اعلان اینکه بهبود و تسریع امور سرمایه گذاری از اهداف کار گروه رفع موانع تولید میباشد گفت: کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید باید در تمامی شهرستانهای استان با تمام ظرفیت تشکیل شود.
پرنیان از عدم تفیذ اختیار برخی موارد از طریق وزارتخانه به ادارات کل استان انتقاد کرد و افزود: یکی از دلایل اصلی غیرفعال ماندن معادن در شهرستان ها طولانی بودن پروسه نامه نگاری بین استان و وزارتخانه است.
وی ادامه داد: متاسفانه در سالهای گذشته صنعت آذربایجان شرقی مورد غفلت قرار گرفته است و باید عقب ماندگی ۱۰ ساله آذربایجان شرقی را از محل صندوق توسعه ملی جبران کنیم.