رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از فعالیت ۱۱۰ مرکز یادگیری محلی برای بیسوادان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آقای عبدالرضا فولادوند در جمع خبرنگاران گفت: در این مراکز مهارتهای فردی ، شغلی ، اجتماعی و سبک زندگی به بیسوادان آموزش داده می شود.
وی افزود: در ۱۰ سال گذشته توانستهایم یک میلیون سرباز و زندانی را نیز باسواد کنیم و فاصله بیسوادی زنان و مردان را از ۲۳ به ۶ درصد کاهش دهیم.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با تاکید بر اینکه هم اکنون ۹۷درصد جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال کشور باسواد هستند ، گفت: بر اساس شاخصهای سازمان نهضت سوادآموزی ، باسواد به افرادی گفته می شود که ۱۲ مهارت را فراگرفته باشند و هم اکنون ۱۸ میلیون بزرگسال نیازمند به آموزش این مهارتها هستند.
فولادوند از تغییر نام سازمان نهضت سوادآموزی به نهضت سوادآموزی و آموزش عمومی بزرگسالان خبر داد و افزود: طبق این تعریف آموزش خواندن و نوشتن و حساب تا پایان دوره اول متوسطه پیشنهاد شده و بنابر این ادغام سازمان نهضت سوادآموزی با معاونت ابتدایی منتفی شده است.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: هم اکنون ۹۰۰ هزار بازمانده از تحصیل داریم که ۴۵۰ هزار نفر در دوره ابتدایی هستند و مربوط به معاونت ابتدایی خواهند شد و بقیه تحت پوشش سازمان نهضت سوادآموزی قرار خواهند گرفت.
فولادوند گفت: یک میلیون و ۵۰۰ هزار بی سواد داریم که تعدادی از آنها به دلیل بیماری آموزش پذیر نیستند و ما امسال ۳۱۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار خواهیم داد.
وی تصریح کرد: هم اکنون ۲۶ هزار آموزش دهنده در نهضت سواد آموزی فعال هستند و آموزش دهنده جدید جذب نخواهیم کرد، اما درصورتی که هر فرد در ۵ سال گذشته فعالیت مستمر داشته باشند به معلم حق التدریس تبدیل وضعیت خواهند شد.