استاندار قزوین گفت: باید میزان تجمع و صف نانوایی ها و در عین حال کیفیت و نحوه پخت آن در استان بررسی شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد نوذری در نشست ستاد تنظیم بازار و کارگروه امنیت غذایی استان، بیان کرد: رضایت مردم در تامین مواد غذایی بسیار مهم است که در این میان تمام برنامه ریزی و تصمیمات در حوزه تامین اقلام خوراکی مثل نان، گوشت و سایر کالاهای مصرفی باید در اولویت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه خطر قرمز ما، مردم به عنوان سرمایههای اجتماعی هستند، تاکید کرد: بازرسی و نظارت بر نانواییها بسیار مهم است و وضعیت آرد و نان نیز تاثیر مستقمی در سبد غذایی خانوار دارد
نوذری تاکید کرد: امروز باید از خودمان بپرسیم که آیا کیفیت نان مطلوب است یا نه و اینکه اگر فردی وارد صف نانوایی می شود تا چه اندازه باید صبر کند تا بتواند نان خریداری کند، چراکه ارزش نان در سفره خانوار ایرانی بسیار مهم است.
استاندار قزوین ادامه داد: هر قدر که بتوانیم باید نانوایی های آزادپز را افزایش دهیم، این موضوع مساله طولانی شدن صف را تعدیل خواهد بخشید و برای تعادل بخشی عرضه و تقاضا باید از این ظرفیت استفاده کرد.
نماینده دولت در استان قزوین بیان کرد: از ظرفیت بسیج نیز باید در عرصه بازرسی و نظارت بر واحدهای صنفی، به ویژه نانواییها استفاده کرد، به هرحال قانون این وظیفه را برعهده جهاد کشاورزی قرار داده و اولویت کارها بر عهده این سازمان است.
نوذری با بیان اینکه در حوزه نظارت ها باید از امکانات و تجهیزات به روز بهره گرفت، بیان کرد: تمامی بازرسی ها از واحدهای صنفی باید به صورت مشترک باشد و اینگونه نباشد که هر دستگاهی به صورت جزیره ای از صنوف بازدید کند، با این نکته که نظارت و بازرسی باید تا پایان شب ادامه یابد، چون برخی از نانوایان با اطلاع از اینکه بازرسی ها فقط صبحها انجام می شود، بعدازظهر بدون نظارت فعالیت میکنند.
استاندار قزوین در ادامه به موضوع گوشت قرمز اشاره کرد و گفت: از الان برنامه ریزی کنید تا با توجه به روزهای پایانی سال و ماه مبارک رمضان، قیمت این فرآورده موجب رضایت خانوادهها شود، در برخی از استانهای همجوار قزوین قیمت گوشت قرمز به حدود ۹۰۰ هزار تومان رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: مصوب شدن تصمیمات در نشستها اگرچه مهم، اما اجرایی شدن آن بسیار مهمتر است.