مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس با بیان اینکه سند رسانهای سلامت محور تا سه ماه آینده تدوین می شود گفت:این سند میتواند به عنوان یک سند پیشرو از استان فارس به رسانه ملی ارائه تا در دستور کار این رسانه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس در نشست مشترک با اعضای فرهنگستان علوم پزشکی جنوب کشور با بیان اینکه برنامههای سلامت محور نیاز به نگاه نو و ایجاد فرمها و ساختارهای جدید و تاثیرگذاردارد گفت: برای رسیدن به این موضوع ضروری است همه کنشگران و دغدغهمندان حوزه سلامت از جمله فرهنگستان علوم، دانشگاه علوم پزشکی و مجمع خیرین تامین سلامت در کنار صدا و سیما قرار بگیرند و هم افزایی داشته باشند تا رسانه بتواند ظرفیتهای خود را در راستای این دغدغهها و ارتقای سواد سلامت مردم به کار بندد.
رئوف همچنین بر افزایش سهم برنامههای رادیو تلویزیونی در حوزه سلامت تاکید کرد و افزود: برنامههای رادیو تلویزیون و خبر باید ۳۰ در صد برنامههای خود را به موضوعات سلامت محور و دغدغههای این بخش اختصاص دهند.
وی در ادامه به ظرفیت خیرین تامین سلامت استان اشاره کرد و پیشنهاد کرد: مجموعه خیرین سلامت در کنار پرداختن به موضوعات توسعهای و کالبدی باید رویکردی به تولید محتوا ه داشته باشند و در تولید محتوای سلامت محور و ارتقای سواد سلامت مردم هم در ساخت فیلم، سریال، انیمیشن، اینفوگرافی و سایر فرمهای برنامه سازی مشارکت کنند.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جنوب هم در این نشست با تشریح شاخصهای مختلف وضعیت سلامت مردم در فارس و مقایسه آن با آمارهای کشوری گفت: بخشی از اقدامات پیشگیرانه در بخش پزشکی به اقدامات حاکمیتی و بخشی مهم به خود مراقبتیهای مردم و آگاهیهای آنها است.
دکتر لنکرانی افزود: این نشست در تلاش است تا با دنبال کردن زمینههای مشترک، و با برنامههای دوساله و همکاریها و اقدامات موثری در این زمینه سواد سلامت جامعه را ارتقا دهد.