صبر و استقامت مادران شهدا برای حضور فرزندانشان در میدان دفاع از اسلام، الگو و درسآموز است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، تولیت آستان قدس رضوی امروز در دیدار با مادران و همسران کشور که به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن، در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شد؛ نقش «مادر» را از مهمترین عوامل برای سلامت، تعالی و سعادت فرد، خانواده و اجتماع دانست و گفت: در دوران پهلوی و با نفوذ فرهنگ غربی، نقش بااهمیت، باعظمت و سرنوشتساز مادری با هدف ستیز با بنیان خانواده، کمرنگ شد؛ به طوریکه امروز کمتر کسی به ایفای نقش مهم «مادری» افتخار میکند.
حجتالاسلام والمسلمین «احمد مروی» به اهمیت مقام شامخ و جایگاه والای زن در قالب «مادر» اشاره کرد و افزود: محور تربیت و بالندگی جامعه ابتدا در خانواده شکل میگیرد و آن کسی که در خانواده رکن اساسی و محوریت تربیت را برعهده دارد، «مادر» است.
وی با بیان اینکه شهدا در اثر تربیت مادران شایسته به آن جایگاه والا رسیدند، بیان کرد: مادران شهدا نه تنها در ثواب و اجر فرزند شهید خود سهم دارند؛ بلکه در اجر سایر شهدا نیز سهیم هستند زیرا روحیه مقاومت، صبر و استقامت مادران شهدا برای سایر مادران به منظور تشویق فرزندان خود برای حضور در میدان دفاع از اسلام، الگو و درسآموز بود.
تولیت آستان قدس رضوی همچنین با اشاره به فرارسیدن سالروز میلاد امام خمینی (ره)، ادامه داد: امام راحل یکی از مصادیق کوثر هستند، ایشان با انقلاب اسلامی به اسلام و معنویت تولدی دوباره دادند و پرچم دیانت را در جهانی که معنویت در آن رو به فراموشی بود، برافراشتند.
مروی بیان داشت: به برکت انقلاب اسلامی تمام ادیان در سراسر جهان جانی دوباره گرفتند و نگاه به معنویت شکل جدیتری پیدا کرد چراکه تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران در حوزه بانوان گرفتار یک جریان افراط و تفرط بود؛ به طوریکه از یک سو رژیم ستمشاهی بیبندوباری را ترویج میکرد و از سوی دیگر عدهای قائل به این بودند که زن باید فقط در خانه بنشیند و حق حضور در هیچ فعالیت اجتماعی را ندارد.
این مقام مسئول گفت: انقلاب اسلامی راه اسلام ناب را در حوزه زنان ارائه کرد؛ چنانکه ضمن جلوگیری از تبدیل زن به یک کالا اعلام کرد زن با حفظ هویت و کرامت و ایفای نقش همسری و مادری، میتواند در صحنههای علمی، اجتماعی و سیاسی حضوری فعال و تأثیرگذار داشته باشد.
تولیت آستان قدس رضوی ابعاد وجودی حضرت زهرا (س) در ساحتهای مختلف را برای زنان آزاده و مردان جویای کمال، الگو دانست و اظهار داشت: فضیلتها معیارهایی مشترک و ثابت میان تمام انسانها هستند که با گذشت زمان تغییر نمیکنند و حضرت صدیقه کبری (س) خلاصه و عصاره همه خوبیها و فضیلتها هستند.
وی افزود: تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) رسالت نبی مکرم اسلام (س) و امامت و ولایت را حفظ کردند؛ تصریح کرد: حضرت فاطمه (س) در مقام مادری فرزندانی را تربیت کردند و پرورش دادند که اسلام به واسطه شجاعت، جهاد، سیره، نوع دوستی، عبودیت و علم ایشان تداوم یافت.