۱۰ درصد از حمل و نقل کالا و مسافر کشور به اصفهان اختصاص دارد.
محمد تیموری افزود: اصفهان در رتبه بندی حمل و نقل جادهای، جزو پنج استان برتر کشور است و ۱۰ درصد از شرکتهای این حوزه نیز در این استان هستند.
وی با اشاره به نقش موثراصفهان در حوزه حملونقل در کشور، استان اصفهان را از ۱۲ هزار کیلومتر راه برخوردار دانست و افزود: چهار هزار کیلومتر از این راه ها، راههای شریانی و دارای عملکرد راهبردی و ملی است.
بگفته وی در آزادراه، بزرگراه و راه اصلی نیز عمده ترافیک باری و مسافری کشور، در کریدورهای شمال به جنوب و غرب به شرق، از راههای استان اصفهان عبور میکند.
وی با تاکیدبرلزوم توجه مسئولان بر راههای این استان افزود: با مصوبه هیات وزیران برای ورود سازمان راهداری و حملونقل جادهای به نگهداری آزادراههای مشارکتی، عملکرد بهتری در آزادراههای قم – کاشان و کاشان – نطنز – اصفهان به وقوع پیوست.
معاون برنامهریزی سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور افزود: خدمات مطلوبی نیزدر این حوزه برای ارتقای کیفی روکش آسفالتی محورها با همت ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان ارایه شده است.
بگفته وی تلفات جادهای و آمار سالاانه فوت ۷۰۰ نفر در راههای استان از موضوعاتی است که بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: سال گذشته از مجموع اعتبارات استانی، ۳۰۰۰ میلیارد ریال به استان اصفهان تخصیص داده شد که این حجم از اعتبار استانی، برای استانی همانند اصفهان با توجه به مسائل تورمی کشور ناچیز است.
معاون برنامهریزی سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور با اشاره به هزینه ۳۵ میلیارد ریالی اجرای هر کیلومتر آسفالت گرم و ۲۰ میلیارد ریالی اجرای هر کیلومتر حفاظ بتنی نیوجرسی، افزود: این حجم از اعتبارت پاسخگوی نیازهای مربوط به بخش نگهداری راه نیست.
از ۲۶ دی ماه (روز حمل و نقل) تا اول دی (روز راهدار) بهعنوان هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری نامگذاری شده است.