تهیه و تدوین طرح مطالعات پژوهشی شناسایی پتانسیل سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی کوهرنگ در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، معاون امور معادن و صنایع معدنی ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان گفت: اجرای این طرح پس از تایید و تصویب اعتبارات از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی از سال آینده انجام میشود.
وی افزود: با توجه به نشانههایی از برخی سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی در کوهرنگ ممکن است اجرای این طرح پتانسیل خوبی در این شهرستان باشد.
سیدین گفت: حوزه معادن و صنایع معدنی ادارهکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در کل ارزیابی وزارت صنعت، معدن و تجارت رتبه ۹ را در نیمه نخست سالجاری کسب کرده است.
وی یادآور شد: در این مدت پروانههای بهرهبرداری معاون چهارمحال و بختیاری ۵.۲ درصد، پروانههای اکتشاف جدید ۲۰۰ درصد، تعداد معادن فعال ۱۰ درصد، نسبت معادن فعال به کل معادن چهار درصد، اشتغال معادن چهار درصد، میزان تولید معادن ۱۳ درصد و تعداد گواهی کشف ۱۰۰ درصد رشد داشته است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی ادارهکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: هماکنون ۱۶۲ معدن دارای پروانه در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۱۷ معدن با یکهزار و ۱۱۴۰ نفر اشتغالزایی فعال است.
سیدین افزود: در نیمه نخست سالجاری سه میلیون و ۴۴۳ هزار و ۷۰۰ تن ماده معدنی از معادن چهارمحال و بختیاری استخراج شد.
چهارمحال و بختیاری رتبه پنجم کشور در رشد وصول حقوق دولتی معادن در سال ۱۴۰۲ را کسب کرد و در این مدت هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی از معادن استان استخراج شد که رشد ۳۲ درصدی داشته است.
کوهرنگ در ۹۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است