حزب حاکم انگلیس که از تیرماه امسال قدرت را در این کشور به دست گرفته است در کارزار انتخابات از حق زنان بازنشسته دفاع میکرد و وعده داد در صورت به قدرت رسیدن، حقوق زنان بازنشسته را تمام و کمال پرداخت خواهند کرد، اما اکنون حزب رقیب میگوید حزب کارگر پس از به قدرت رسیدن زیر همه قول و قرارهایش زده است.
به گزارش سرویس بین المل خبرگزاری صدا وسیما از لندن، کمی بید نوک رهبر حزب محافظه کار انگلیس در اعتراض به رویکرد دولت در نقض تعهدش گفت: معاون نخست وزیر میگفت دولت قبلی، مستمری بازنشستگی ملت را میدزدد و وعده میداد اگر قدرت را در دست گیرند، پول بازنشستگی افراد را کامل خواهد پرداخت، اما اکنون، زیر وعده خود زدهاند و حق بازنشستگان را انکار میکنند.
موضوع این است که دولت انگلیس در سال ۱۹۹۵ میلادی تصمیم گرفت سن بازنشستگی زنان را که ۶۰ سال بود، به ۶۵ سال افزایش دهد تا زنان نیز همچون مردان، ۶۵ ساله بازنشسته شوند، اما این کار قرار بود در مدت ۱۰ سال انجام شود، اما دولت قبل زودتر از زمان اعلام شده آن را اجرا کرد که از آن به عنوان ظلم علیه زنان در این کشور یاد شده است.
خانم فرانسیس نیل (Frances Neil)، مدیر پیشین مدرسه در انگلیس گفت: این ظلم دامن سه میلیون و هشتصد هزار زن را در این کشور گرفته است که حدود ۲۰۰ هزار نفرشان در این مدت فوت کردند و اکنون حق سه میلیون و ششصد هزار زن بازنشسته، در حال ضایع شدن است.
حزب حاکم کارگر، تقریبا از همان ابتدای در دست گرفتن قدرت، همه مشکلات را بر گردن حزب محافظه کار میاندازد که در انتخابات امسال، بازنده شد.
کایر استارمر نخست وزیر انگلیس در مجلس این کشور در واکنش به انتقادها میگوید: وظیفه نخست این دولت، سرو سامان بخشیدن امور مالی این کشور بود که دولت قبل، عامل آشفتگی آن بود. ما برای پر کردن سیاهچاله مالی ۲۲ میلیارد پوندی دولت قبل، باید تصمیمهای سخت بگیریم تا بتوانیم حسابهای مالی را تراز کنیم.
دخل و خرج دولت انگلیس، مساوی نیست. به گزارش مجلس این کشور، امسال دولت انگلیس ۱.۱ تریلیارد پوند درامد دارد که تقریبا همه آن از مالیات است، اما هزینه هایش بیش از ۱.۲ تریلیارد پوند میشود.
براساس گزارش مجلس انگلیس، دولت برای اداره امور این کشور امسال باید دستکم ۱۲۰ میلیارد پوند دیگر قرض بگیرد که به این ترتیب هر شهروند این کشور، ۱۷۸۰ پوند دیگر بدهکار خواهد شد.