سالانه ۵۶ تن قارچ دکمهای در محمودآباد تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد از تولید سالانه ۵۶ تن قارچ دکمهای در این شهرستان خبر داد.
محمد هادیزاده با بیان اینکه پرورش قارچ دکمهای نیاز به علم، تجربه و تخصص دارد و با بکارگیری علم در کنار تجربه به موفقیتهای چشمگیری در این زمینه خواهیم رسید، گفت: سالانه ۵۶ تن قارچ خوراکی دکمهای در شهرستان محمودآباد تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با اشاره به فعالیت ۱۲ بهره بردار در این زمینه، افزود: مساحت سالنهای پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان سه هزار و ۴۷۸ هکتار است.
هادیزاده گفت: اهمیت توسعه قارچ خوراکی به دلیل ارزش غذایی قارچ به عنوان یکی از منابع تأمین پروتئین سالم خانوارها بوده و این صنعت قابلیت ایجاد اشتغال برای جوانان تحصیل کرده را دارد.
وی افزود: همه قارچها خوراکی نیستند و برخی از قارچهای غیرخوراکی و سمی میتوانند کشنده باشند، به مصرف کنندگان توصیه کرد قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندیهای بهداشتی تهیه کنند.