نهضت ملی زندگی با آیهها از نشستهای مردمی قرآن حمایت میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسئول دبیرخانه نهضت ملی «زندگی با آیهها» در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما، از برگزاری نشست هماندیشی این طرح با حضور استادان، مدیران و فعالان قرآنی کشور در سازمان دارالقرآن الکریم خبر داد و گفت: در این نشست که با حضور چهرههایی همچون حجج اسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و سیدمصطفی حسینی دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، آقایان احمد ابوالقاسمی پیشکسوت قرآنی، محمد حسین کشکولی، مدیر شبکه قرآن و معارف سیما و جمعی از استادان و مدیران قرآنی کشور همراه بود، به ارزیابی دستاوردهای گذشته و برنامهریزی برای آینده طرح «زندگی با آیهها» پرداخته شد.
امیرحسین قزل ایاغ افزود: گزارشی هم از دستاوردهای این طرح در نشست ارائه شد که بر اساس آن تاکنون ارتباط و توجیه بیش از ۱۵۰۰ مُبلغ و سرشبکه قرآنی انجام شده و علاوه بر این، ارتباط با جمع بسیاری از مبلغان در سامانه شمع برقرار شده است. همچنین با بیش از ۵۰ مجموعه قرآنی شبکهدار و پرمخاطب، مذاکره اولیه انجام شد که این مذاکرات منجر به تفاهم و همکاری با دبیرخانه این طرح شده است.
وی گفت: بیش از ۱۰۰ مجموعه هم تقاضای همکاری و تفاهم برای فعالیتهای مشترک در ماه رمضان داشتهاند. در حوزه آموزش وپرورش نیز، در سال گذشته، ۵۵۰ هزار نفر از استادان و معلمان و همچنین یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از دانشآموزان در طرح زندگی با آیهها، موفق به دریافت نمره قبولی و گواهینامه مربوط شدهاند. همچنین، در مناسبتهای مهم ملی و مذهبی، تولیدات رسانهای متنوعی تهیه شد و با پخش گسترده در فضای مجازی و رسانه ملی از آن استقبال شده است.
مسئول دبیرخانه نهضت ملی زندگی با آیهها گفت: در ادامه این نشست، باتوجه به مهمترین سیاست نهضت ملی زندگی با آیهها مبنی بر هم افزایی مجموعههای قرآنی و مردمی، مقرر شد، فراخوانی برای مشارکت در این طرح با محوریت برگزاری نشستهای قرآنی در ادارات، مساجد، حسینیه ها، مدارس و خانهها به نحوی که منجر به بیشتر شدن عمل به قرآن و زندگی کردن با آیات در این نشستها شود منتشر شود و از ایدههایی که به برگزاری بیشتر و کیفیتر این محور بپردازد، حمایت شود.
وی گفت: دبیری، اجرا و ارزیابی این فراخوان که در دو مرحله استانی و کشوری برگزار خواهد شد به عهده اتحادیه موسسات قرآنی مردمی کشور خواهد بود.
قزل ایاغ افزود:در پایان این نشست، ۳۰ آیه مبتنی بر ۳۰ جزء قرآن متناسب با ماه رمضان پیش رو که پس از بررسی و پژوهشهای یک تیم کارشناسی تحت نظرحجت الاسلام والمسلمین عابدینی و سپس بحث و تبادل نظر با استادان، مجموعهها و مدیران قرآنی پیشنهاد شده بود، پس از بحث و بررسی با بیشتر آرا، تائید شد.