چکدرمه مشهورترین و دوست داشتنی ترین غذای ترکمنها در استان گلستان است که با برنج ، انواع گوشت و رب پخته می شود و ارزش غذایی بالایی دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گلستان؛ چکدرمه غذای سنتی ترکمن هاست که پخت آن قدمت زیادی دارد و تا حدودی به استامبولی پلو شبیه است.
این غذا با پخت همزمان برنج، گوشت ، رب گوجه یا گوجه و پیاز به همراه روغن، آب و افزودنیهایی مانند نمک و فلفل تهیه می شود و یکی از لذت بخش ترین غذاهای محلی به شمار می رود.
چکدرمه در مناطق ترکمن نشین استان گلستان برای مسافران و گردشگران غذایی دلچسب شده است و ترکمن ها با طبخ سنتی آن روی اجاق هیزمی در کنار جاده و در دیگ های چدنی به نام قازان ، نوعی کسب و کار راه انداخته اند.