یک کشاورز آبادانی از فرآوری چای ترش ۱۵ نوع محصول تولید میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما آبادان، با پایان فصل برداشت چای ترش در خوزستان، کشاورزان منطقه با همکاری خانوادههایشان آخرین مراحل فرآوری این محصول را به انجام رساندند. خانم حسینی، که برادرش از کشاورزان موفق آبادانی است و بهصورت خانوادگی در این زمینه فعالیت میکنند، برای اولین بار در کشور یک ایده خلاقانه را به برداشت چای ترش پیوند زده است.او از انگیزههایش برای این ابتکار سخن گفته است.
به گفته کارشناسان تغذیه، این گیاه قرمز و ترش خوشطعم از خواص درمانی بسیاری برخوردار است.
امسال، بیش از ۱۰۰ تن چای ترش از ۱۳۰ هکتار زمین کشاورزی برداشت شد. شهرستانهای کارون، شادگان و آبادان بیشترین سطح زیرکشت این محصول در استان خوزستان را به خود اختصاص دادهاند.