معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور گفت: معاونت علمی از طریق تعامل و همکاری با دستگاهها و وزارتخانههای مختلف، توسعه بازار داخلی محصولات دانشبنیان ایرانساخت را پیگیری میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسین افشین، در حاشیه بازدید از دوازدهمین نمایشگاه ایرانساخت، با اشاره به حمایت از توسعه بازار، ارتقاء کیفیت، و توانمندسازی شرکتهای دانشبنیان برای حضور در بازارهای صادراتی، اظهار کرد: این نمایشگاه بستری برای تولید محصولاتی باکیفیت است که علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، امکان حضور موفق در بازارهای جهانی را فراهم میکند.
وی با اشاره به حضور پررنگ مسئولان اجرایی و دولتی در این دوره از نمایشگاه، افزود: برای نخستین بار، رئیسجمهور محترم از این نمایشگاه بازدید کرد. این حضور به بهتر دیده شدن و توجه بیشتر مسئولان و جامعه به اهمیت تولیدات دانشبنیان کمک شایانی کرده است.
آقای افشین همچنین تأکید کرد که تعامل نزدیک مسئولان، از جمله وزرا و اعضای هیئت دولت با تولیدکنندگان، فرصتی مناسب برای ارائه بازخورد، شناسایی مشکلات، و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت محصولات ایجاد میکند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، با تأکید بر اهمیت بازارسازی برای شرکتهای دانشبنیان خاطرنشان کرد: معاونت علمی از طریق تعامل و همکاری با دستگاهها و وزارتخانههای مختلف، توسعه بازار داخلی محصولات دانشبنیان ایرانساخت را پیگیری میکند. علاوه بر این، رونق بازارهای صادراتی نیز در اولویت قرار دارد؛ به همین منظور، در نمایشگاه، زمینه تعامل بین کسبوکارهای داخلی و خارجی از طریق دعوت از سفرای کشورهای خارجی و رایزنی بین شرکتها فراهم شده است.
وی تصریح کرد: تجهیزات آزمایشگاهی ایرانساخت با دستیابی به سطح کیفی مناسب و قیمت رقابتی در مقایسه با نمونههای خارجی، ظرفیت بالایی برای تأمین نیازهای داخلی و حضور در بازارهای بینالمللی دارند.
آقای افشین افزود: تمرکز اصلی سال آینده بر ارتقای کیفیت محصولات و تعامل سازنده برای دریافت بازخورد از مصرفکنندگان است. این بازخوردها به تولیدکنندگان کمک میکند تا نیازهای بازار را بهتر درک کرده و کیفیت محصولات خود را بهبود بخشند.
وی در پایان با اشاره به نقش تولیدات ایرانساخت در کاهش تأثیر تحریمها گفت: بسیاری از این محصولات گامی مؤثر در بیاثر کردن تحریمها برداشتهاند. تولید داخلی از جمله عواملی است که تحریمها را ناکارآمد میکند. بنابراین، سرمایهگذاری در تولید محصولات باکیفیت نهتنها نیاز داخلی را برطرف میکند، بلکه راهکاری مؤثر برای مقابله با تحریمها به شمار میرود.