حبیبی کسبی گفت: «شعر» نه تنها هنر فارسی زبانان در طول تاریخ بود، بلکه «هنر-رسانه» شیعه است.
محمود حبیبی کسبی شاعر آئینی و مدیر دفتر شعر آیینی مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری انقلاب اسلامی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: حکما و علما بر این باورند که خاصیت و تاثیرگذاری هنر به ویژه شعر، برابر با ساعتها سخنرانی و چند صفحه کتاب است.
وی با اشاره به این که شعر هنر ویژه و دیرینه ایرانیان و شیعیان است، گفت: از دیرباز تا کنون شاهد هنرنمایی شاعران در زمینههای مختلف از جمله اشعار آئینی هستیم و بزرگانی مانند علامه امینی در کتاب «الغدیر» سعی دارند با شعر، حقانیت امیرالمومنین (ع) را اثبات کنند.
این شاعر در خصوص تاثیر هنر بر نسل جوان افزود: آثار هنری و ادبی در خصوص اهل بیت علیهم السلام بر نسل امروزی تاثیرگذار است و از آن برای تبلیغ فضائل و مناقب ائمه اطهار (ع) و ترویج سبک زندگی فاطمی و علوی میتوان استفاده کرد.
این شاعر گفت: مرثیههای فاطمی جایگاه خطیر و ویژهای در طول قرنهای اخیر ادبیات فارسی داشته، اما در قیاس با اشعار علوی، شعرهای نبوی و عاشورایی محدود و کمتر است.
وی در ادامه افزود: با توجه به این محدودیت، باید همایشهای بیشتری در کشور با محور حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار کرد تا افراد بیشتری، به خصوص جوانان، با سبک و شیوه زندگی این بانوی بزرگوار آشنا شوند.
مدیر دفتر شعر آئینی مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: با توجه به شخصیتی که صدیقه طاهره سلام الله علیها دارند، شاعران نمیتوانند به آسانی در وصف ایشان شعرسرایی کنند و با ادبیات مناسب شخصیت ایشان، قلم میزنند.
محمود حبیبی کسبی ۱۷ خرداد ۱۳۶۰ در تهران متولد شد.
او فعالیت ادبی خود را از ۱۸ سالگی آغاز کرد.
آقای کسبی دارای مدرک کارشناسی زبان و ادبیات فارسی است و عضو هیئتعلمی مجلۀ تخصصی شعر، عضو هیئتتحریریه نشریات الفبا و نگاه پنجشنبه، کارشناس دفتر شعر حوزۀ هنری تهران و سردبیر سایت ادب فارسی است. حبیبی برگزیدۀ جشنوارههای مختلفی از جمله جشنواره بینالمللی شعر فجر است و داوری جشنوارههای مختلفی را بر عهده داشته است.
او علاوه بر شعر کلاسیک، در حوزۀ ترانه و تصنیف نیز آثاری خلق کرده است و شعر معروف «شاه پناهم بده» که «دولتمند خالف»، خواننده تاجیکستانی آن را اجرا کرده اثر شناخته شده او است.
کتابهای «منشور»، «دساتیر» و «عدم» سه مجموعه شعر او است.