جشنواره غذاهای ایرانی با هدف جذب بیشتر گردشگران هندی در پایتخت این کشور برگزار شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از دهلی نو، در آیین گشایش این جشنواره شش روزه سفرا، رایزنهای فرهنگی و دیپلماتهایی از سفارتخانههای چهار گوشه جهان مستقر در دهلی نو به همراه شخصیتهایی از کشورهای مختلف، روسای شرکتهای تورگردی و رسانههای بزرگ و پر مخاطب هند حضور داشتند.
در این مراسم سفیر و رایزن کشورمان از مسئولان موسسات تورگردانی پر تلاش هند در اعزام گردشگر به ایران با اهدای لوح تقدیر و هدایایی قدردانی کردند.
هشت سر آشپز از استانهای مختلف کشورمان در مدت شش روز، هندیان علاقمند به سرزمین مان را پای سفره غذای ایرانی مینشانند.