معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی ارتش گفت: طب دریایی در حفظ سلامت و افزایش کارایی پرسنل دریایی، به ویژه در محیطهای بسته و طولانیمدت نقش بسیار مهمی ایفا میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، امیر سرتیپ دوم پزشک امیر نظامی اصل در همایش بینالمللی طب دریایی، به میزبانی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر با تاکید بر اهمیت طب دریایی در دو بخش نظامی و غیرنظامی، به تشریح ابعاد مختلف این حوزه پرداخت.
وی با اشاره به تقسیمبندی طب دریایی نظامی به سه بخش مریتایم مدیسین (مربوط به شناورهای سطحی)، پزشکی پرفشار (مربوط به غواصان) و نظامهای پزشکی بهداشتی در زیردریایی، بر ضرورت توجه به سلامت پرسنل دریایی در شرایط سخت و خاص عملیاتهای دریایی تاکید کرد.
معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران همچنین به طب دریایی غیرنظامی اشاره کرد و گفت: این حوزه به پزشکی شناورهای سطحی باری و مسافری، پزشکی پرفشار در مورد غواصان صنعتی و همچنین پیشگیری از بیماریها و گزینش افراد مناسب برای کار در محیطهای دریایی میپردازد.
امیر سرتیپ دوم پزشک امیر نظامی اصل افزود: طب دریایی بر اساس اصول پیشگیری و گزینش افراد بنا شده است. افرادی که در محیطهای دریایی کار میکنند، تحت فشارهای روحی و جسمی زیادی قرار دارند و به همین دلیل باید از نظر سلامت جسمی و روانی مورد ارزیابی قرار گیرند.
این مقام با تاکید بر اهمیت سرمایهگذاری در آموزش پرسنل دریایی، گفت: آموزشهای تخصصی و هزینههای بالای تربیت این افراد، ضرورت توجه به سلامت آنها را دوچندان میکند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: طب دریایی در حفظ سلامت و افزایش کارایی پرسنل دریایی، به ویژه در محیطهای بسته و طولانیمدت مانند زیردریاییها، نقش بسیار مهمی ایفا میکند.
خانم جوهی و گزارشی از این همایش: