رئیس کمیسیون محیط زیست خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به موضوع آلودگی هوای پایتخت گفت : به این زودیها مساله آلودگی هوا حل نمیشود .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، «مهدی پیرهادی» امروز در تذکر پیش از دستور خود در ابتدای دویست و هشتاد و هفتمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره اینکه درگذشت مهدی علیرضایی خبرنگار تسنیم تصریح کرد: این حادثه در روزهای آلودگی هوا اتفاق افتاد و همکارمان دچار ایست قلبی شد و نمیدانیم این موضع به چه میزان به آلودگی هوا ارتباط دارد، اما حتما باید به صورت جدی فکری به حال آلودگی هوا کرد .
وی افزود: افراد زیادی از موضوع آلودگیها حرف میزنند اما به صورت عملی نتیجه ملموس ندیدیم و به این زودیها هم موضوع آلودگی هوا حل نمیشود و فعلا دغدغه لازم برای حل این مسئله در کشور وجود ندارد.
پیرهادی ادامه داد: شش میلیون خودروی فرسوده در کشور داریم که آلایندگی آنها بالاست و این سوال مطرح میشود که آیا عزمی در کشور برای حل این موضوع میبینیم؟
وی افزود: از رییس جمهور که از کادر درمان هستند توقع میرود این موضوع را در دستور کار قرار دهند و همچنین ۲۳ دستگاه نیز کوتاهیهایی دارند و قوه قضائیه بارها بر ترک فعل این دستگاهها تأکید کرد اما نتیجه چه شد؟
عضو شورای شهر تاکید کرد: مگر نه اینکه وزارت بهداشت اعلام کرده که سالانه هزاران نفر دچار مرگ زودرس و سکته به خاطر آلودگی هوا میشوند؛ چرا با ترک فعلها برخورد نمیشود؟
اتوبوس برقی بین سه تا ۱۰ درصد به بهبود آلودگی هوا کمک میکند
همچنین مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه محور بودجه ما در سالهای اخیز بر مسئله حمل و نقل و حل مشکل آلودگی هوا بوده است، گفت: یکی از اتوبوسهای برقی وارداتی را در حیاط شورا قرار دادند و امید است به زودی در خطوط، مورد استفاده قرار گیرد؛ چراکه اتوبوس برقی بین سه تا ۱۰ درصد به بهبود آلودگی هوا کمک میکند و امید است مابقی اتوبوسها نیز به پایتخت برسد.
مهدی عباسی دیگر عضو شورای شهر نیز در تذکر پیش از دستور خود تاکید کرد حل موضوع آلودگی هوا نیازمند اقدامات هماهنگ و گسترده همه دستگاههاست.
خانه بلدیه تا۴۰ روز آینده افتتاح میشود
در ادامه ، مهدی بابایی ، رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر تهران گفت: : وظیفه خود میدانم از تمام افرادی که تلاش کردند طرح پردیس مسافربری شرق به سرانجام برسد، تشکر کنم.
حجتالسلام اقامیری نیز در تذکر پیش از دستور خود با اشاره به بازدید اخیرش از خانه شهر با تاکید بر اینکه تا ۴۰ روز آینده افتتاح میشود، گفت: پیشنهاد میکنم که جلسات کارشناسی برگزار شود تا آیین نامه نحوه بهرهبرداری از این خانه فاخر تدوین شود.
تأمین ساختمان درمانگاه مناطق بر عهده شهرداران مناطق است
همچنین سوده نجفی، رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر با اشاره به بازدیدش از شرکت شهر سالم شهرداری تهران گفت: بر اساس برنامه چهارم توسعه شهر تهران الکترونیکی کردن پروندههای پزشکی در این برنامه به عنوان تکلیف برای این شرکت در نظر گرفته شده و برای رفاه حال کارکنان، این شرکت مصمم به انجام این تکلیف است و تلاشها و برنامهریزیهای خوبی در این راستا انجام داده، اما در تأمین اعتبار لازم برای انجام موضوع به مشکل خورده است؛ لذا از شهرداری میخواهم به فوریت نسبت به تأمین اعتبار این حکم از برنامه چهارم توسعه شهر تهران اقدام کند.
نجفی با تأکید بر تعمیر و نوسازی درمانگاههای شهر سالم افزود: تأمین ساختمان درمانگاه مناطق بر عهده شهرداران مناطق است و شرکت شهر سالم وظیفه تجهیز را برعهده دارد؛ لذا بازسازی، نوسازی، تعمیر و ایمنسازی احتمالی درمانگاهها بر عهده شهرداران مناطق است که متاسفانه برخی از مناطق نسبت به این موضوع کم توجه هستند که انتظار میرود مناطق بازسازی و نوسازی درمانگاهها را مدنظر داشته باشند.
نجفی به یکی از مهمترین مشکلات شرکت شهر سالم اشاره کرد و گفت: یکی از چالشهای مهم شرکت بدهیهایی است که شرکت از سازمان و سایر شرکتهای زیر مجموعه شهرداری دارد. متأسفانه این بدهیها به موقع پرداخت نشده و همین موضوع به چالشی برای شرکت شهر سالم تبدیل شده و در برخی از مواقع پرداخت حقوق کارکنان را با چالش مواجه میکند.
قرائت گزارش محلهگردی خود از محله «مینابی» در منطقه ۱۵ تهران
در ادامه، ناصر امانی ، عضو شورای شهر تهران با انتقاد از وضعیت محله مینابی در منطقه ۱۵ گفت: فرسودگی و املاک معارض، توسعه محله مینابی را به بنبست رسانده است.
وی افزود: منطقه ۱۵ شهردای تهران بار سنگینی از مسائل مدیریت شهری تهران را در خود جای داده است، از آلودگی هوا و ترافیک، بافت فرسوده، حریم و آسیبهای اجتماعی تا تراکم جمعیت و وسعت جغرافیایی و تعداد زیاد نواحی (۷ ناحیه) و محلات (۲۱ محله) که ضرورت توجه ویژه شورا و شهرداری تهران به این منطقه را دو چندان میکند.
وی با بیان اینکه گزارش امروز در خصوص یکی از محلات این منطقه است که نماد و مظهر بافت فرسوده و نوسازی بافت فرسوده و آزمون و خطاهایی است که در دو دهه گذشته در این محله اتفاق افتاده، ادامه داد: ناحیه یک منطقه ۱۵ با داشتن ۶ محله مینابی، شوش، مظاهری، طیب، ولیعصر و مطهری از بزرگترین نواحی منطقه است و این در حالیست که ناحیه دو فقط دارای ۳ محله اتابک، بلوار ابوذر و هاشمآباد است. جمعیت منطقه حدود ۶۵۰ هزار نفر میباشد که ۱۱۷ هزار نفر آن در ناحیه یک و از این تعداد ۳۰ هزار نفر در محله مینابی سکونت دارند. لازم به ذکر است از ۱۱۷ هزار نفر جمعیت ناحیه یک، تعداد ۳۵ هزار نفر اتباع و از جمعیت ۳۰ هزار نفری محله مینابی تعداد۷۴۰۰ نفر از اتباع میباشند.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه این محله مسائل مشترک با محله اتابک دارد، اضافه کرد: یعنی در واقع این دو محله که از محرومترین و کمبرخوردارترین محلات منطقه محسوب میشوند، مسائل و مشکلات تقریباً مشابه و متداخل دارند که مهمترین آن بافت فرسوده و دخالت مدیریت شهری در نوسازی بافت و تغییر سیاستها و روشهای نوسازی و تبعات آن است.
هنوز گزارش حسـابهای شهرداری تهران در آبانماه به شورا ارسال نشده است
همچنین حبیب کاشانی خزانهدار شورای شهر با اعلام اینکه درآمد شهرداری تهران در هفت ماهه سال جاری معادل ۱۱ همت بوده است، گفت: در انتهای آذرماه قرار داریم اما هنوز گزارش آبانماه به دستمان نرسیده، در حالی که گویا به دست یکی از اعضا رسیده، اما دست من خزانهدار نرسیده است.
وی افزود: گفت: در ۷ ماهه سال جاری مجموعا بیش از ۷۶ همت وصول درآمد داشتیم که نسبت به کل بودجه مصوب، ۵۱ درصد کسب شده است.
کاشانی با بیان اینکه حدود ۸۹ همت میبایست وصول میشد که حدود ۸۵ درصد وصول شده است، افزود: در حوزه درآمد ۵۵ همت وصول شده که حدود ۷۸ درصد محقق شده و در حوزه واگذاری منابع سرمایهای نیز میبایست ۹۷۰۰ میلیارد وصول میشد که بیش از ۱۰۰ درصد وصول داشتند به عبارتی در درآمدهای اکتسابی عقب هستیم، اما در حوزه فروش، عملکرد شهرداری بیش از ۱۰۰ درصد محقق کرده است.
واقعا ممنون !!!!!!!!!!!!!!!!!