بازدید از نانواییهای همدان با هدف عرضه نان با کیفیت ۲ هفته از آغاز پخت نان کامل در ۱۵ نانوایی شهر همدان میگذرد و نظارتها بر قیمت و کیفیت پخت و رعایت میزان افزودنیها به طور مداوم انجام میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، کیفیت و ارزش غذایی نان به عنوان قوت غالب و بخش اصلی هرم غذایی و بخش جداییناپذیر سفره مردم ایرانی، یکی از دغدغههای مردم است که به نظر میرسد فقط با توجه و نظارت بیشتر محقق میشود.
مدیر غذا و مواد آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان اینکه در آرد کامل هیچ مادهای از گندم گرفته نمیشود و به با سبوس کامل به نانواییها تحویل میشود گفت: سه کارخانهی آرد این استان نشان سیب سلامت را دریافت کرده اند.
حجت الله کمکی افزود:فواید مصرف نان کامل شامل وجود سبوس و جوانه، ویتامین B، کنترل قند خون، افزایش ایمنی بدن و پیشگیری از بیماریهایی نظیر سرطان و سکتههای قلبی و مغزی است.
موضوع کیفیت پخت نان، سهمیه آرد، ساعت کاری، زمان تعطیلی واحدها و مسایل بهداشتی نانواییها از جمله موارد مورد ارزیابی در بازیدها است.