در تازهترین نشست مشترک دولت و مجلس انگلیس، در تشریح شرایط این کشور جدالی میان رهبران دو حزب اصلی این کشور درگرفت که به صدر اخبار و تحلیل محافل سیاسی و رسانهای انگلیس مبدل شد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما در تازهترین نشست مشترک دولت و مجلس انگلیس، در تشریح شرایط این کشور جدالی میان رهبران دو حزب اصلی این کشور درگرفت که به صدر اخبار و تحلیل محافل سیاسی و رسانهای انگلیس مبدل شد.
کمی بیدنوک که ماه جاری در انتخابات درون حزبی سکان حزب محافظه کار را از ریشی سوناک گرفت در نشست مشترک دولت و مجلس خطاب به کایر استارمر رهبر حزب کارگر و نخست وزیر انگلیس گفت: «هر کاری ایشان انجام داده، علیه مردم است. بودجه تهیه شده، حمله به کشاورزان، دامداران، کارگران، مستمری بگیران، بازنشستگان، جوانان و هزاران سازمان خیریه و صاحبان مشاغل در سراسر کشور بود. کل سیستم از کار افتاده و زمینگیر شده است و این نخست وزیر، اوضاع را بدتر میکند. همه ناراضی اند.»
حزب خانم بید نوک، یعنی حزب محافظه کار، تا تابستان امسال که در انتخابات بازنده شد، به مدت ۱۴ سال، سکان دولت را در انگلیس در دست داشت. بنابراین، ضد حمله نخست وزیر انگلیس علیه او قابل پیشی بینی بود.
کایراستارمر در واکنش به سخنان بید نوک میگوید: «به نظرم این خانم محترم، ادعانامه علیه دولت قبل را میخواند. کل سیستم در این کشور از کار افتاده است، اما این حزب منتقد، هر هفته در این مجلس، بدون این که طرح و اندیشه جدیدی داشته باشد، از دولت فعلی انتقاد میکند. اعضای حزب ایشان، در جهانی رویایی زندگی میکنند که گویی در ۱۴ سال گذشته همه چیز، خوب بود.»
بر اساس سخنان رهبران هر دو حزب کارگر و محافظه کار انگلیس که در یکصد سال گذشته، به تناوب دولت را در این کشور در دست داشته اند، کل سیستم اداره این کشور، از کار افتاده است و این دو حزب اصلی، با این که اختلافات فراوان دارند، دستکم در این مورد توافق دارند که شرایط کاملا نا مطلوب است. موضوعی که مردم انگلیس مدت هاست درباره آن سخن میگویند.
یک شهروند انگلیسی به ما میگوید: «پول و سیاست در انگلیس مطرحند و نظر مردم شنیده نمیشود. احزاب بزرگ نشان دادند مردم را صرفا به عنوان نردبان رسیدن به قدرت میبینند لذا. هیچ یک از احزاب سیاسی بریتانیا، علیه بی عدالتیها و خواستههای به حق دیگر مردم سخن نمیگویند برای مردم بریتانیا بسیار ناراحت کننده است که احزاب شبیه هم شده اند واساساً برای مردمی که در این جامعه اند، هیچ صدایی وجود ندارند.»
شاید اشاره به بدهی حدود ۹ (۸،۷۲۱،۵۹۰،۰۰۰،۰۰۰) تریلیارد دلاری انگلیس، به عنوان دومین کشور با بیشترین بدهی پس از آمریکا، موید یکی از عمدهترین عوامل فروریختن کل ساختار در این کشور باشد.
برخی محافل سیاسی و رسانهای در انگلیس میگویند برای تایید اعتراف رهبران دو حزب اصلی کارگر و محافظه کار، مبنی بر درهم شکستگی این کشور، کافی است به صف انتظار بیش از ۷.۵ میلیون نفری بیماران منتظر درمان در بیمارستانهای دولتی این کشور توجه شود.